Aikuisten harraste - Lisää pelajarooli

'Aikuisten harrastelaji' rekisteröidään lajina, kuten 'jalkapallo' ja 'futsal'.

Aikuisten harrastelajiin on maksuton rekisteröinti, joten siihen ei liity pelipassia.
Vakuutus 'aikuisten harrastelajiin' on vapaaehtoinen tuote, joka valitaan tarvittaessa rekisteröinnin yhteydessä.

Aikuisten harrastelajin voi rekisteröidä pelaajalle, joka on täyttänyt 18-vuotta. Alle 18-vuotiaan tulee ottaa yhteys siihen seuraan, jossa hänellä on viimeksi ollut aktiivinen pelaajarooli ja seura uudistaa alle 18-vuotiaan korttelipassin seurasta käsin. Alle 18-vuotiaiden korttelipassi on maksullinen.
Vakuutus on kilpailumääräysten mukaisesti pakollinen kaikilla nuorilla pelaajilla, eli myös 'aikuisten harraste' sarjaa pelaavilla nuorilla.

Aikuisten harrasterekisteröinti tulee olla aktiivinen kunkin alueen määrittämän harrastesarjan peleissä.
Huom! KKI sarjoihin ei riitä aikuisten harrastelajin rekisteröinti. KKI sarjassa pelaajalla tulee olla pelipassi.

(Jos kirjauduit Pelipaikkaan puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita)

Rekisteröinti

Valitse sivun oikeasta reunasta kohta "lisää aikuisten harrastepelaajarooli"

Koska henkilön tiedot on jo rekisterissä, siirry 1.Henkilötiedot ja 2.Yhteystiedot -sivuilta eteenpäin "Jatka" painiketta painamalla. (Hyväksy ehdot sivulla 1. Henkilötiedot päästäksesi jatkamaan.)

3. Rekisteröinti: Organisaatio valitse seura (joukkue) missä pelaat. Lajiksi järjestelmä lisää automaattisesti 'Harraste', koska rekisteröinti aloitettu kohdasta 'Lisää aikuisten harrastepelaajarooli'.
Valitse "Jatka".

4. Sopimus ja 5. Dokumentit: Ei tarvitse tässä rekisteröinnissä lisätä mitään, joten valitse "Jatka"

6. Tuotteet: Mikäli haluaa ottaa harrastevakuutuksen, valitaan se tässä vaiheessa.
Mikäli ei halua vakuutusta, voit klikata suoraan "Jatka".

7. Yhteenveto: Kertaa mitä olet lisäämässä/tekemässä ja valitse "Lähetä kohteeseen seura", jolloin rekisteröinti menee käsiteltäväksi seuraasi.

Uuden lajin rekisteröinti odottaa seuran hyväksyntää ja aktivoituu, kun seura on hyväksynyt rekisteröinnin.