Rekisteröityminen ja käyttäjätilin vahvistaminen

Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta Pelipaikkaan, luo tunnus eli rekisteröidy Pelipaikan käyttäjäksi.

Ohjeessa alimmaisena löydät vielä ohjeet uuden salasanan tilaamiseen.

Pelipaikan kirjautumissivu löytyy osoitteesta https://fin.ma.services/

Valitse kohta 'rekisteröidy'

Syötä tietosi ja luo salasana.

Hyväksy ehdot ja valitse 'Luo uusi käyttäjä'

Siirry sähköpostiisi ja vahvista rekisteröitymisesi sähköpostiisi tulleen vahvistuslinkin kautta.

Vahvistuslinkki on lähetetty käyttäjätunnuksenasi olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Avaa sähköpostisi ja sinne saapunut vahvistuslinkki.

Vahvista käyttäjätunnuksesi klikkaamalla kuvaketta 'Vahvista'.

Mikäli vahvistaminen ei onnistunut kuvakkeen kautta, kopioi 'vahvista' kuvakkeen alla oleva

linkki ja liitä se selaimesi osoitekenttään.

Kun käyttäjätunnus on vahvistettu, kirjaudu Pelipaikkaan vahvistusilmoituksesta löytyvän kuvakkeen 'Kirjaudu' kautta.

Ensimmäinen kirjautuminen Pelipaikkaan suoritetaan aina vahvistuslinkin kautta., jotta tunnukset aktivoituvat.

Kirjaudu syöttämällä käyttäjätunnuksenasi oleva sähköpostiosoite ja luomasi salasana ja

valitse 'Kirjaudu sisään'.

Salasanan vaihto tai uuden tilaaminen

Jos kuitenkin olet unohtanut mitä salasanaa käytit rekisteröityessäsi, voit käydä vaihtamassa salasanan seuraavalla tavalla.

Valitse kirjautumissivulla 'Salasana unohtunut?'

Kirjoita sähköpostiosoitteesi joka on käyttäjätunnuksenasi.

Valitse 'Lähetä minulle linkki'.

Löydät linkin sähköpostistasi pian tämän jälkeen ja voit vaihtaa salasanasi ja käyttää uutta salasanaa kirjautuessasi Pelipaikkaan.