Valmentaja - Roolin lisääminen (onPalloID numero)

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta:
Ohjeessa lisätään henkilölle valmentajarooli. Henkilö on jo aiemmin rekisteröity, eli hänellä on jo PalloID numero.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Ohjeet valmentajaroolin lisäämiseen

Kirjaudu käyttäjätunnuksellasi Pelipaikkaan.

Jos tiedot, eli PalloID numero, on jo aiemmin liitetty tähän käyttäjätiliin, avautuu Pelipaikkaan kirjauduttua 'Omat rekisteröintini' sivu, jossa valmentajarooli lisätään.

Jos tietoja ei ole vielä liitetty, avautuu 'käyttäjän etusivu', jossa kohdasta 'Liitä henkilö käyttäjätiliin' pääset liittämään aiemmat tietosi. Sivujen välillä voi navigoida ratas-kuvakkeen kautta, joka löytyy Pelipaikassa sivun oikeasta yläkulmasta.

'Omat rekisteröintini' kohdasta valitse sivun oikeasta laidasta kohta "Lisää valmentajarooli".

Koska henkilön tiedot on jo rekisterissä, ei niitä voi tästä korjata.
(Mikäli henkilön tiedoissa on virhe tai esim. sukunimi muuttunut, ota yhteyttä tuki@palloliitto.fi ja pyydä tekemään muutos tarvittaessa) Voit jatkaa rekisteröintiä.
Hyväksy ehdot ja valitse 'Jatka'.

'Yhteystiedot' -sivulla tarkasta ja päivitä yhteystietosi tarvittaessa. Jatka eteenpäin, "Jatka" kuvaketta painamalla.

Seuran ja lajin valinta

Valitse kohdassa 'Rekisteröinti' se seura jossa toimit valmentajana ja se laji, jota valmennat seurassa.

Henkilö voi toimia valmentajana toisessa seurassa, kun missä hän mahdollisesti pelaa itse, tai hänellä voi olla valmentajarooli useammassa seurassa, joihin jokaiseen luodaan oma valmentajarekisteröinti.

Kohtaan 'Luokitukset' ei tarvitse Pelipaikassa merkitä mitään. Valitse "Jatka".

(Suoritetut kurssit/lisenssit lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (VKHJ (Moodle)).

Kohtaan 'Dokumentit', henkilön ei tarvitse lisätä mitään.

(Suoritetuista kursseista lisenssit ja todistukset lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).
Valitse "Jatka".

Kohta 'Tuotteet'. Tähän rekisteröintiin ei liity maksuja.
Valitse 'jatka' jatkaaksesi rekisteröintiä.*

Yhteenveto

Tarkista yhteenvetosivulta että tiedot ovat oikein ja valitse sen jälkeen kuvake 'Lähetä kohteeseen seura'.

Rekisteröinti valmentajana on nyt suoritettu ja se on lähetetty käsiteltäväksi siihen seuraan, jonka valitsit.

Kun palaat takaisin omalle etusivullesi, rekisteröinti näkyy tilassa "Odottaa".

Kun seura on käsitellyt rekisteröinnin hyväksyttävästi, muuttuu rekisteröinnin tila "Aktiiviseksi".

Huomioitavaa

Huomiothan, että tiedot Pelipaikasta Moodleen (VKHJ) eivät siirry aivan reaaliajassa. Tiedonsiirrossa on noin 1-2 vuorokauden viive siitä, kun seura on hyväksynyt tekemäsi valmentajarekisteröinnin. Pääset kirjautumaan Moodleen (VKHJ) vasta kun tiedot ovat siirtyneet.

Huomiothan, ennen kuin voit kirjautua Tasoon, sinut tulee olla myös liitettynä vähintään yhteen joukkueeseen Tasossa. Seurasi tai joukkueesi pääkäyttäjä voi liittää sinut joukkueeseen Tasossa.

*UEFA valmentajakorttimaksu. Huomioi! Mikäli olet oikeutettu UEFA valmentajakorttiin, tullaan sinulle lähettämään ilmoitus siitä erikseen. Valmentajakorttia ei aiemmasta poiketen voi maksaa suoraan Pelipaikassa rekisteröinnin yhteydessä.