Lukitun tehtävän suorittaminen - avoin maksu

Seuran tehtävistä voi löytyä tehtävä, jossa lukee 'Lukittu'.

Tehtävässä on maksu vielä avoin, jonka vuoksi se on lukittu, mutta se voi myös olla liiton palauttama tehtävä, jossa ilmoitetaan joko avoimesta maksusta tai sen lisäksi mahdollisesta puuttuvasta dokumentista tai muusta syystä, jonka vuoksi pyydetään toimenpiteitä, joten lukittu tehtävä kannattaa avata ja katsoa vaatiiko se maksun lisäksi muita toimenpiteitä.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Valitse 'Näytä'.

Välilehdeltä 'Rekisteröinnin tiedot' löytyy työhistoria (sivun alaosasta), josta näkyy minkä vuoksi tehtävä on palautettu.

Tehtyänne vaaditut toimenpiteet ja valitse 'Käsittele'.

Tehtävästä aukeaa 'pop-up' ikkuna, johon kirjoitetaan viesti.

Valitse 'Lähetä', ja tehtävä siirtyy takaisin liiton käsiteltäväksi.

Valitse 'Siirry omalle etusivullesi'.