Pelaajasiirto - Siirtopyynnön aloittaminen

Pelaajasiirron voi aloittaa ainoastaan pelaajan uusi seura ja se aloitetaan 'Henkilöt'-välilehden alta, kohdasta 'Aloita pelaajasiirto'.

'Aikuisten harraste'-pelaajista (18-vuotiaat tai vanhemmat) ei pelaajasiirtoa aloiteta. Jos 'aikuisten harraste' pelaajalla on PalloID numero entuudestaan, pyydetään hänen tietojaan siitä seurasta jossa pelaajan edustusoikeus on. Tämä tapahtuu valikosta kohdasta 'Henkilöt' -> 'Pyydä henkilön tietoja'.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

HUOM!! Mikäli pelaajalla ei ole ollut pelipassia edellisellä eikä kuluvalla kaudella, siirto tehdään aina ensin.  Muuten järjestelmä lisää pelaajalle siirtomaksun, jota ei muodostuisi jos pelipassi hankitaan vasta siirron yhteydessä.

Valitse valikosta kohta 'Henkilöt' ja sen alta 'Aloita pelaajasiirto'.

Syötä pelaajan nimi (tai PalloID, jos se on tiedossa).

Valitse 'Hae'.

Jos hait pelaajaa nimellä, voi järjestelmä tarjota useampia vaihtoehtoja. Varmista pelaajalta hänen syntymäaikansa ja seura, jossa hänellä on viimeksi ollut edustusoikeus.

Kun oikea pelaaja on löytynyt, valitse 'Näytä'.

HUOM! Jalkapallon ja futsalin siirrot tehdään erikseen.

Jos pelaajalla on sekä jalkapallossa, että futsalissa rekisteröinnit, valitse laji. Lajin kohdalla näkyy mikä taso hänellä on siinä lajissa viimeksi ollut.

Siirron tyypiksi valitse se taso, jolla hän tulee pelaamaan uudessa seurassa.

Valitse 'Lähetä pyyntö'.

Kirjoita avautuvaan pop-up ikkunaan viesti vanhalle seuralle. Viesti näkyy myös siirron myöhemmissä vaiheissa, joten siihen on hyvä kirjoittaa esim. mihin sarjaan/tasolle pelaaja siirtyy pelaamaan, niin asia välittyy siirron loppukäsittelijälle.

Valitse 'Lähetä'.

Pelaajasiirto on nyt siirtynyt pelaajan aiemman seuran käsittelyyn ja valitse 'Siirry omalle etusivullesi'.