Aikuisten harrastelaji/toimihenkilö - Lisääminen toisesta seurasta

Kun henkilö halutaan rekisteröidä seuraanne toimihenkilöksi, tai rekisteröidä seuraanne aikuisten harrastepelaajaksi ja hänellä on jo PalloID numero ja tiedot/pelioikeus toisessa seurassa, ei toimihenkilöistä tai aikuisten harrasteeseen rekisteröitävästä pelaajasta aloiteta pelaajasiirtoa (eikä luoda hänen tietojaan uutena henkilönä).

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Uusi seura pyytää henkilön tiedot aiemmasta seurasta 'Pyydä henkilön tietoja' toiminnolla Pelipaikassa.

• Kun aiempi seura on myöntänyt hänen tietonsa, voidaan henkilö rekisteröidä hänen PalloID numerollaan seuraanne toimihenkilöksi tai rekisteröidä henkilölle aikuisten harrastelaji.
  • Sen sijaan pelaajaroolin (lapset/nuoret harraste, amatööri, sopimuksellinen amatööri ja ammattilainen) siirtäminen uuteen seuraan vaatii aina pelaajasiirron.
  • Poikkeuksena tästä on 'aikuisten harrastelajin' rekisteröinti.
    Kun aikuiselle pelaajalle lisätään pelaajarooli lajiin 'Harraste', ei pelaajasiirtoa suoriteta. Pelaajan tiedot pyydetään aiemmasta seurasta 'Pyydä henkilön tietoja' toiminnolla ja kun aiempi seura on myöntänyt tiedot, pelaaja rekisteröidään lajiin 'Harraste'.

Valitse 'Pyydä henkilön tietoja'.

Henkilön voi hakea syöttämällä joko henkilön nimen tai PalloID numeron. Valitse sitten 'Hae'.

Kun oikea henkilö on löydetty valitse ensin "Näytä" ja sitten "Lähetä pyyntö".

Kirjoita viestikenttään, että ko. henkilö on tulossa seuraanne toimihenkilöksi tai pelaamaan seuraanne 'aikuisten harrastesarjaa'.

Valitse 'Lähetä'.

Sitten kun aiempi seura on hyväksynyt tietojen pyynnön, tulee se käsiteltäväksi taas seuranne etusivulle.

Valitse 'näytä ja suorita'.

Voit nyt rekisteröidä henkilön tarvittavaan rooliin (toimihenkilöksi tai aikuisten harrastelajiin).