Toimihenkilö - Uuden seuratoimihenkilön lisääminen (ei PalloID numeroa)

Seuratoimihenkilölle, jolla ei ole vielä entuudestaan PalloID numeroa, lisätään seuratoimihenkilörooli seuraavasti.

Samalla hänelle muodostuu PalloID numero, jota tulee jatkossa käyttää aina kaikkien rekisteröintien yhteydessä.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Seuratoimihenkilöroolin lisääminen onnistuu seuran sihteerin käyttöoikeuksin Pelipaikassa.

Valitse Pelipaikan valikosta 'Henkilöt' -> 'Lisää seuratoimihenkilö'.

Syötä seuratoimihenkilön tiedot.

(Punaisella tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.)

Valitse 'Jatka'

Syötä seuratoimihenkilön yhteystiedot.

(Punaisella tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.)

Valitse 'Jatka'.

Valitse vetovalikosta 'kategoria' oikea kategoria seuratoimihenkilölle.

Valittavana on:

• Hallituksen jäsen
  • Joukkueenjohtajavastaava
  • Markkinointipäällikkö
  • Nuorisopäällikkö
  • Puheenjohtaja
  • Taloudenhoitaja
  • Toiminnanjohtaja
  • Urheilutoimenjohtaja
  • Valmennuspäällikkö
  • Viestintäpäällikkö
  • Vuorovastava

Valitse 'Jatka'.

Suomen kansalaisen ei tarvitse lisätä dokumentteja.

Mikäli kyseessä muun kuin Suomen kansalainen, ladataan tässä kohdassa tiedostosta dokumentti (Passi, henkilökortti yms.)

Valitse 'Jatka'.

Seuraroimihenkilöllä ei ole tuotteita valittavanaan.

Valitse 'Jatka'.

Jatka yhteenveto sivulle.
Tarkasta että tiedot on oikein ja valitse 'Lähetä kohteeseen Suomen Palloliitto'.

Seuratoimihenkilölle on nyt muodostunut PalloID numero, jota hänen tulee jatkossa käyttää kaikkiin rekisteröinteihin.

Roolin uusiminen

Seuran toimihenkilölista löytyy lista Pelipaikassa valikosta 'Henkilöt' -> 'Listaa henkilöt'.

Valitse rooliksi 'Seuran toimihenkilö'.

Seuran toimihenkilön tiedot avautuvat ja toimihenkilöroolin pääsee uudistamaan henkilön riviltä, kohdasta 'Näytä'.