Toimihenkilö - Uuden joukkuetoimihenkilön lisääminen (ei PalloID numeroa)

Silloin kun henkilöllä ei ole vielä PalloID numeroa seura voi rekisteröidä henkilön uudeksi joukkueen toimihenkilöksi seuraavalla tavalla.

(jos olet kirjautunut Pelipaikkaan puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon nähdäksesi lisää kuvakkeita)

Joukkuetoimihenkilöroolin lisääminen onnistuu vain seuran sihteerin käyttöoikeuksin.

Valitse valikosta "Henkilöt" ja sen alta "Lisää joukkuetoimihenkilö".

Syötä henkilön tiedot ja valitse 'Jatka'.

Syötä henkilön yhteystiedot ja valitse 'Jatka'.

Valitse vetovalikosta joukkueen toimihenkilön kategoria, johon vaihtoehtoja ovat:
  • Huoltaja
  • Lääkäri
  • Fysioterapeutti
  • Joukkueenjohtaja
  • Taloudenhoitaja

Valitse 'Jatka'.

Joukkuetoimihenkilörekisteröintiin ei tarvita dokumentteja.
(ainoastaan muun kuin Suomen kansalaisen tulee lisätä kuvallinen henkilötodistus/kuva passista)

Valitse 'Jatka'.

Joukkuetoimihenkilörekisteröintiin ei liity maksuja.

Valitse 'Jatka'.

Valitse 'Lähetä kohteeseen Suomen Palloliitto'.

Tässä vaiheessa toimihenkilölle on muodostunut PalloID numero, jota käytetään kaikissa rekisteröinneissä.

Roolin uusiminen

Seuran toimihenkilölista löytyy lista Pelipaikassa valikosta 'Henkilöt' -> 'Listaa henkilöt'.

Valitse rooliksi 'Joukkueen toimihenkilö'.

Seuran toimihenkilön tiedot avautuvat ja toimihenkilöroolin pääsee uudistamaan henkilön riviltä, kohdasta 'Näytä'.