Valmentaja - Roolin lisääminen (ei PalloID numeroa)

Ohjeessa lisätään henkilölle valmentajarooli. Henkilöä ei ole aikaisemmin rekisteröity eikä hänellä ole vielä PalloID numeroa.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita)

Ohjeet valmentajaroolin lisäämiseen

Rekisteröidy, eli luo käyttäjätunnukset Pelipaikkaan ensin. (Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia)

Kirjaudu Pelipaikkaan käyttäjätunnuksillasi. (Jos sinulla on jo käyttäjätunnukset)

Henkilön tietojen lisääminen ja ja valmentajaroolin lisääminen aloitetaan 'käyttäjän etusivulta', jossa neljä sinistä laatikkoa'.

Valitse neljästä sinisestä laatikosta kohta 'Rekisteröi itsesi'.

Valitse rooliksi 'Valmentaja'.
(Jos käyttäjätiliisi on jo liitetty jonkun muun/muiden henkilön tiedot, ei sinulle tule näkyviin enää 'Rekisteröi itsesi' kohtaa. Tällöin, pyydä seurasi toimihenkilöä suorittamaan valmentajarekisteröintisi ja voit myöhemmin liittää rekisteröinnistä muodostuneen PalloID numeron käyttäjätiliisi, kohdasta 'Liitä henkilö käyttäjätilin'. Vaihtoehtoisesti pyydä tuki@palloliitto.fi irrottamaan muut henkilöt käyttäjätililtäsi, jonka jälkeen 'Rekisteröi itsesi' kohta vapautuu. Rekisteröintisi jälkeen voit taas liittää henkilöt takaisin käyttäjätiliisi.)

(1. Henkilön tiedot) Syötä tietosi. Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Hyväksy ehdot ja etene valitsemalla 'jatka'.

(2.Yhteystiedot) Syötä yhteystietosi. Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Siirry seuraavaan kohtaan valitsemalla 'jatka'.

(3. Rekisteröinti) Valitse organisaatio, eli se seura jossa valmennat ja laji, jota valmennat.

Valitse 'Jatka'.

Seuraavalle sivulle (4. Luokitukset) ei tarvitse merkitä mitään. Sivulla ei ole pakollisia kenttiä.
(Suoritetut kurssit/lisenssit lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

Valitse "Jatka".

Seuraavalle sivulle (5. Dokumentit) ei tarvitse lisätä mitään.

(Suoritetuista kursseista lisenssit ja todistukset lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

Valitse "Jatka".

( 6. Tuotteet) Tähän rekisteröintiin ei liity maksuja.

Valitse 'jatka' jatkaaksesi rekisteröintiä.*

'Yhteenveto' sivulta voit tarkistaa, että tiedot ovat oikein.
Valitse 'Lähetä kohteeseen seura'.

Rekisteröinti valmentajana on nyt suoritettu ja se on lähetetty käsiteltäväksi siihen seuraan, jonka valitsit.
Kun seura on käsitellyt rekisteröinnin hyväksymällä sen, on valmentajarekisteröinti aktiivinen.

Huomioitavaa

Huomioihan, että tiedot Pelipaikasta Moodleen (VKHJ) eivät siirry aivan reaaliajassa. Tiedon siirrossa on noin1 - 2 vuorokauden viive.

Myös Tasoon tiedot siirtyvät Pelipaikasta seuraavan vuorokauden aamulla suoritettavan tiedonsiirron yhteydessä.
Huomiothan, ennen kuin voit kirjautua Tasoon, sinut tulee olla myös liitettynä vähintään yhteen joukkueeseen Tasossa. Seurasi tai joukkueesi pääkäyttäjä voi liittää sinut joukkueeseen Tasossa.

*UEFA valmentajakorttimaksu. Huomioi! Mikäli olet oikeutettu UEFA valmentajakorttiin, tullaan sinulle lähettämään ilmoitus siitä erikseen. Valmentajakorttia ei aiemmasta poiketen voi maksaa suoraan Pelipaikassa rekisteröinnin yhteydessä.