Seuran toimihenkilö, jolla on seuran Pelipaikan käyttöoikeudet (seuran seurakäyttäjän ja suositeltavana myös seuran taloudenhoitajan oikeudet), voi uudistaa pelaajiensa harrasterekisteröinnit samalla kertaa nippu-uudistamisen kautta.

Koska kyseessä on uudistaminen, tulee pelaajan olla rekisteröity seuraan jo aiemmin ja hänen edellinen harrasterekisteröintinsä seurassa on tilassa 'passiivinen'.

1. Valitse valikosta Henkilöt, kohta Nippu-uudistaminen.

2.Valitse rooliksi 'Pelaaja', Lajiksi 'Harraste' ja ikäryhmäksi 'Aikuinen'. Jos seurassa sekä miesten- että naisten joukkueita, voit vielä pienentää hakua valitsemalla kohdasta 'sukupuoli' joko miehet tai naiset.

3. Henkilöiden valinnat sivulta pääset valitsemaan joko kaikki listalla olevat (valitse kohta 'valitse kaikki') tai voit valita uudistettavaksi vain tiettyjen pelaajien rekisteröinnit samalla kertaa.
Jos joukkueessa on pelaajia, jotka haluavat harrasterekisteröinnin lisäksi itselleen myös vakuutuksen, tee erikseen nippu-uudistamiset pelaajille, joille ei tule vakuutusta ja pelaajille, joille tulee vakuutus.

Jos valitset vakuutuksen laskulle, tulee vakuutus kaikille, jotka ovat samassa nippu-uudistamisessa.
Kun olet valinnut pelaajat, valitse 'Jatka'.

4. Järjestelmä käsittelee valinnat. Malta odottaa, että järjestelmä ilmoittaa että käsittely on valmis ja voit jatkaa.
Valitse 'Jatka'.

5. Jos tähän nippu-uudistamiseen valituille pelaajille tulee kaikille myös vakuutus, valitse vakuutus ja 'Jatka'.
Mikäli tähän nippu-uudistamiseen valituille pelaajille ei tule vakuutusta, valitse vain 'Jatka'.

6.Järjestelmä käsittelee valitut tuotteet ja se vie hetken. Malta odottaa, että järjestelmä ilmoittaa että käsittely on valmis ja voit jatkaa. Valitse 'Jatka'.

7. Yhteenveto sivulta näet pelaajat, joiden harrasterekisteröinti on nyt uudistettu.
Valitse 'Lähetä hyväksyttäväksi'.

8. Järjestelmä käsittelee rekisteröinnit. Tämä vie jonkin aikaa. Malta odottaa, että nippurekisteröinti on valmis, joka jälkeen valitse 'Palaa nippu-uudistamiseen'. Palaat nyt automaattisesti takaisin nippu-uudistamisen etu sivulle.
Huom! on tärkeää viedä nippu-uudistaminen aivan loppuun, muutoin rekisteröinnit jäävät kesken ja uutta nippu-uudistamista ei pääse aloittamaan.

Jos pelaajille on valittuvakuutus

Jos nippu-uudistamisessa olisi valittu kohdassa 5. vakuutus, tulisi silloin valita maksun asetukset -kohdasta vaihtoehdot 'Maksa nyt' ja pääsisit saman tien maksamaan vakuutukset.

Jos valitset kohdan 'Maksa myöhemmin', siirtyvät avoimet vakuutusmaksut valikon 'Maksut' alle, josta ne voi poimia maksettavaksi joko yksittäin tai erikseen ja niistä voi lähettää sähköpostitse maksulinkin vakuutusmaksun maksajalle.

6.Järjestelmä käsittelee valitut tuotteet ja se vie hetken. Malta odottaa, että järjestelmä ilmoittaa että käsittely on valmis ja voit jatkaa. Valitse 'Jatka'.

7. Yhteenveto sivulta näet pelaajat, joiden harrasterekisteröinti on nyt uudistettu.
Valitse 'Lähetä hyväksyttäväksi'.

8. Järjestelmä käsittelee rekisteröinnit. Tämä vie jonkin aikaa. Malta odottaa, että nippurekisteröinti on valmis, joka jälkeen valitse 'Palaa nippu-uudistamiseen'. Palaat nyt automaattisesti takaisin nippu-uudistamisen etu sivulle.
Huom! on tärkeää viedä nippu-uudistaminen aivan loppuun, muutoin rekisteröinnit jäävät kesken ja uutta nippu-uudistamista ei pääse aloittamaan.