Seura voi uudistaa pelipassin pelaajalle, jolla on PalloID numero ja hänellä on uudistettavan lajin edustusoikeus seurassa.

Hae pelaajan tiedot Pelipaikan etusivulta kohdasta 'Henkilöt' ja valitse 'Hae'.

Syötä pelaajan nimi tai PalloID numero ja valitse 'Hae'.
Kun järjestelmä on löytänyt pelaajan, valitse pelaajan riviltä 'Näytä'

Pelaajan tiedot avautuvat ja sivun alaosasta löytyvät hänen rekisteröintinsä, kohdasta 'Rekisteröinnit'.

Valitse pelaajan tiedoissa olevista sinisistä palkeista se rekisteröinti, jota olet uudistamassa. Saat rekisteröinnin auki sinisen palkin oikealla puolella olevasta nuolesta.

Valitse uudistettavan rekisteröinnin 'Rekisteröinnin tiedot' välilehti.

Valitse 'Uudista rekisteröinti'.

Kohdasta 'Taso' näet minkä tason rekisteröinti pelaajalla on viimeksi ollut ja tästä voit valita minkä tason rekisteröinti hänelle uudistetaan uudelle kaudelle.

Kun olet valinnut tason, valitse 'Jatka'.

Amatööri- ja harrastetason rekisteröintiin ei lisätä dokumentteja.

Valitse 'Jatka'.

Järjestelmä lisää automaattisesti pelaajalle pelipassin, jos hänelle ei ole uudistettu ja maksettu pelipassia mahdollisen toisen lajin pelipassin uudistamisen yhteydessä samalle vuodelle. Jos pelipassi on jo maksettu toisen lajin uudistamisen yhteydessä, lisää järjestelmä pelipassin hinnaksi 0€.
Vakuutus tulee valita pelaajalle itse.

Kun tuotteet on lisätty, Valitse 'Maksa nyt', jolloin pääset maksamaan tuotteet tai välittämään maksun eteenpäin sähköpostitse.
Jos valitset 'Maksa myöhemmin', siirtyy maksu Pelipaikassa seuran alla avoimiin maksuihin, josta sen voi käydä poimimassa maksettavaksi joko yksittäin, tai samaan maksuun muiden avoimien maksujen kanssa. Avoimet maksut löytyvät seuran taloudenhoitajan oikeuksin kohdasta 'Maksut' -> 'Laskut' -> 'Lähetä'.

Yhteenvetosivulla tarkasta että tiedot ovat oikein, ja voit siirtyä eteenpäin valitsemalla 'Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'.

Jos valitsit maksutavaksi 'Maksa myöhemmin', voit siirtyä takaisin omalle etusivulle.
Jos valitsit maksutavaksi 'Maksa nyt', voit siirtyä maksamaan maksun tai välittämään maksulinkin eteenpäin kohdasta 'Lähetä maksulinkki', syöttämällä siihen sen henkilön sähköpostiosoite, joka maksun maksaa.
Kun maksu on maksettu tai lähetetty eteenpäin, voit palata omalle etusivulle.

Maksaminen

Pankkimaksutavat: valitse oman verkkopankkisi kuvake, jonka kautta pääset heti maksamaan maksun.

Jos et itse maksa maksua, tai haluat maksaa sen myöhemmin voit lähettää maksulinkin eteenpäin omaan - tai muun maksajan sähköpostiin. Kirjoita 'Lähetä maksulinkki' kohtaan vastaanottajan sähköpostiosoite ja valitse 'Lähetä'.

Valitsemalla 'Muut maksutavat' voit valita tilisiirron kuvakkeen, jolloin saat maksun tiedot joko tulostettua tai tallennettua maksua varten. Huomaa, että tilisiirrolla maksaessa maksu kirjautuu vasta muutaman pankkipäivän päästä maksusta.

Jos sinulle on lähetetty sähköpostitse maksulinkki, avautuu linkkiä klikattuasi maksutapavalinnat.
(Huomioi! Nordean kuvakkeen valitsemalla siirryt maksamaan yksityiskäyttäjän tilille ja Nordea B2B kuvakkeesta yritys- tai yhdistystilille.)