Henkilön tiedot toisesta seurasta pyydetään, kun pelaajalla on rekisteröinti toisessa seurassa, mutta hänellä ei ole vielä lainkaan aiempaa rekisteröintiä siihen lajiin, jota hän on tulossa toiseen seuraan pelaamaan, jolloin pelaajasiirtoa ei voi tähän lajiin suorittaa.

Lajiin 'Aikuisten Harraste' ei koskaan aloiteta pelaajasiirtoa, vaan pyydetään aina henkilön tiedot toisesta seurasta, jos pelaajalla on jalkapallon tai futsalin edustusoikeus muualla.

Tiedot pyydetään kohdasta 'Henkilöt' -> 'Pyydä henkilön tietoja'.

Syötä pelaajan PalloID numero tai nimi.

Valitse 'Hae'.

Kun pelaaja löytyy, valitse kohta 'Näytä'.

Valitse 'Lähetä pyyntö'.

Kirjoita avautuvaan apuikkunaan viesti aiemmalle seuralle ja valitse 'Lähetä'.

Odota, että pelaajan seura käsittelee tietojen pyynnön. Kun tietojen pyyntö on hyväksytty. Tulee se käsiteltäväksi seuranne työtehtäviin.

Kun tietojen pyyntö on hyväksytty, pääsee uusi seura käsittelemään sen seuran etusivulla Pelipaikassa.

Valitse 'Näytä ja suorita'.

Valitse 'Lisää rooli'

Valitse rooliksi 'Pelaaja' ja 'Laji', jota pelaaja tulee seuraanne pelaamaan.

Valitse taso tälle lajille.

Tason voi valita vain lajeihin jalkapallo ja futsal. Harrastelaji valitaan vain jos pelaaja pelaa pelaa aikuisten harrastesarjassa.

Valitse 'Jatka'.

Harvemmin pelaaja rekisteröidään uuteen lajiin sopimukselliseksi amatööriksi tai ammattilaiseksi, mutta sellaisessa tapauksessa lisää pelaajasopimus.

Valitse 'Jatka'.

Jos pelaajalle on hankittu toiseen lajiin jo pelipassi, on pelipassin hinta toiseen lajiin samalle kaudelle 0€. Jos pelaajalla ei ole kuluvalle vuodelle maksettu vielä pelipassia, tulee pelipassi maksettavaksi tähän rekisteröintiin.

Voi tarvittaessa valita vakuutuksen.

Valitse 'Jatka'.

Jos mitään maksua ei muodostu, valitse 'Lähetä kohteeseen Suomen Palloliitto'.

Muussa tapauksessa siirry maksuun.

Voit siirtyä omalle etusivulle.