Seura lisää seuransa toimihenkilölle uuden seuratoimihenkilöroolin seuraavasti.

Hae henkilön tiedot joko nimellä tai PalloID numerolla kohdasta 'Henkilöt' -> 'Hae'.

(jos toimihenkilön tiedot eivät löydy ja hänellä kuitenkin on jo PalloID numero, tulee hänen tiedot pyytää aiemmasta seurasta 'Henkilöt' -> 'Pyydä henkilön tietoja')

Kun henkilö on löytynyt, valitse henkilön tiedoista, kohdasta 'Rekisteröinnit', 'Lisää uusi rooli'.

Valitse rooliksi 'Seuran toimihenkilö' ja 'Kategoria' (hallituksen jäsen, joukkueenjohtajavastaava, junioripäällikkö, markkinointipäällikkö, puheenjohtaja, taloudenhoitaja, toiminnanjohtaja, urheilutoimenjohtaja, valmennuspäällikkö, viestintäpäällikkö tai vuorovastaava).

Toimihenkilöllä voi olla useampi rooli ja kategoria ja ne lisätään kaikki yksittäin. Useampaa kategoriaa ei voi valita samalla kertaa.

Kun rooli ja kategoria on valittu, valitse 'Jatka'.

Rekisteröintiin ei tarvita dokumentteja. Valitse 'Jatka'.

Seuratoimihenkilörekisteriöntiin ei tarvita dokumentteja. Valitse 'Jatka'.

Tarkista yhteenveto sivulla, että tiedot ovat oikein ja valitse 'Lähetä kohteeseen Suomen Palloliitto'.

Kun seuratoimihenkilörekisteröinti on hyväksytty, muuttuu sen tila aktiiviseksi Pelipaikassa.

Tiedot siirtyvät Taso järjestelmään vasta seuraavana päivänä siitä kun se on aktivoitu Pelipaikassa.

Jos kyseessä on toimihenkilön ensimmäinen toimihenkilörekisteröinti, tulee hänen tilata ensimmäisellä Tasoon kirjautumiskerralla uusi salasana Tason kirjautumissivulta sähköpostiinsa. (Tämä onnistuu vasta sitten, kun tieto on siirtynyt Tasoon.)

Tämän jälkeen toimihenkilö pääsee kirjautumaan Tasoon PalloID numerollaan ja salasanallaan.

Seuran Tason pääkäyttäjä lisää tarvittaessa seuratoimihenkilölle käyttöoikeudet Tasoon.

Henkilön tiedot päivitetään aina Pelipaikkaan.

Tiedot Pelipaikasta siirtyvät Tasoon seuraavana päivänä tietojen päivityksestä tai siitä kun rekisteröinti on aktivoitu Pelipaikassa.

Vasta sitten, kun tiedot ovat päivittyneet Pelipaikasta Tasoon, onnistuu uuden salasanan tilaaminen Tasoon.

Henkilön tulee huolehtia, että sähköpostiosoite on Pelipaikassa hänen voimassa oleva sähköpostiosoite, sillä järjestelmät lähettävät salasananvahvistuslinkin henkilön tiedoissa Pelipaikassa olevaan yhteystietosähköpostiosoitteeseen.

Seuratoimihenkilörooli tarvitaan, että henkilö voi toimia Tasossa. Toimihenkilörooli lisätään henkilön PalloID numeroon Pelipaikassa.

Pelipaikassa toimiakseen, tarvitaan seuran Pelipaikan käyttöoikeudet, jotka henkilö hakee itse omalle käyttäjätunnukselleen.

Käyttäjätunnukset Pelipaikkaan luodaan Pelipaikan kirjautumissivulta voimassa olevalla sähköpostiosoitteella.