(Jos kirjaudut Pelipaikkaan puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon, jotta näet lisää kuvakkeita.)

Jotta valmentajan kirjautuminen Tasoon ja Moodleen (VKHJ) onnistuu, tulee valmentajalla olla aktiivinen valmentajarooli. Valmentajarooli uudistetaan vuosittain Pelipaikassa.

Valmentajaroolin uudistaminen suoritetaan Pelipaikassa ja sen voi tehdä joko valmentajan seura, tai valmentaja itse kun hänellä on käyttäjätunnus Pelipaikkaan ja tiedot (PalloID numero) liitetty käyttäjätunnukseen.

Valmentajaroolin voi uudistaa siihen seuraan, jossa viimeisin valmentajarooli on ollut.

Valitse kohta 'Uudista' riviltä, jossa viimeisin valmentajarooli on tilassa 'passiivinen'.

(jos seura on vaihtunut, valitse kohta 'Lisää valmentajarooli', josta pääsee valitsemaan uuden seuran, jossa valmentaa).

Koska kyseessä on aiemman valmentajaroolin uudistaminen samaan seuraan, jossa valmentajarooli on viimeksi ollut, ei 'Rekisteröinti' sivulle tehdä valintoja.

Valitse 'Jatka'.

Luokituksia ei merkitä Pelipaikkaan (luokitukset ja suoritukset merkitään ainoastaan Moodleen (VKHJ).

Valitse 'Jatka'.

Valmentajakoulutuksen suorituksista ei lisätä todistuksia Pelipaikkaan (ainoastaan Moodleen/VKHJ).

Valitse 'Jatka'.

Valmentajarekisteröinti on maksuton.
(sinulle lähetetään erikseen maksulinkki valmentajakortista sähköpostiisi, mikäli se on aiheellista)

Valitse  'Jatka'.

Valitse 'Lähetä kohteeseen Seura', jolloin valmentajarekisteröinnin uudistaminen siirtyy seuran käsiteltäväksi'

Valitse 'Palaa omalle etusivullesi'.

Kun seura on hyväksynyt valmentajarekisteröinnin uudistamisen, muuttuu rekisteröinnin tila aktiiviseksi tiedoissasi.

Sen jälkeen kun rekisteröinnin tila on aktiivinen, siirtyy tieto Tasoon (tietojen siirrossa pieni viive).

Tiedot siirtyvät Moodleen (VKHJ) seuraavana päivänä siitä kun valmentajarekisteröinti on aktivoitunut Pelipaikassa.

Voit tilata Tason ja Moodlen (VKHJ) salasananvahvistuslinkin (järjestelmän kirjautumissivulta) vasta kun tiedot ovat siirtyneet järjestelmään.

Varmista että yhteystietosähköpostisi on Pelipaikassa ajan tasalla, sillä salasananvahvistuslinkit Tasoon ja Moodleen lähetetään tilattaessa Pelipaikassa yhteystietona olevaan sähköpostiosoitteeseen (huomioi viive tietojensiirrossa).