Rekisteröityminen ja navigointi

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta.

Aloita rekisteröinti Pelipaikan kirjautumissivulta

• Jos olet jo aikaisemmin kirjautunut Pelipaikkaan sähköpostiosoitteella, voit edelleen käyttää samaa tiliä ja salasanaa
  • Unohtuneen salasanan voit nollata sähköpostitse kirjautumissivulta.
  • Jos et ole kirjautunut sähköpostiosoitteella aikaisemmin, rekisteröi uusi tili
  • Muista aktivoida tili avaamalla sähköpostiin lähetetty aktivointilinkki
  • Kirjautumisen jälkeen voit joko hallita omia rekisteröintejäsi, tai hakea seurakäyttöoikeuksia

Valitse "Rekisteröi", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi.

Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (siirry sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".

Jos linkki ei toimi, kopioi alla oleva osoite selaimesi osoitekenttään.

Avattuasi linkin, voit kirjautua luomillasi tunnuksilla klikkaamalla "Kirjaudu".

NAVIGOINTI

Klikkaa ratas -kuvakkeesta (sivun oikea ylälaita)

Sinulle aukeaa valikot

• Käyttäjän etusivu
  • Omat rekisteröintini

Käyttöoikeudet

• Muokkaa Tietojasi

Valitsemalla "Muokkaa Tietojasi"
Voit muokata rekisteröintitietojasi eli etu- ja sukunimeä sekä vaihtaa salasanan.
Muista päivittää tekemäsi muutokset.
Näet tältä sivulta myös nykyiset roolisi, joiden mukaiset oikeudet sinulle on myönnetty järjestelmään.

Kun valitset "Omat roolit" ja "vaihda roolia", niin pääset omilta sivuiltasi seurakäyttäjän rooliin ja
saat seurakäyttäjä ominaisuudet näkyville.