Rekisteröityminen ja navigointi

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta.

Aloita rekisteröinti Pelipaikan kirjautumissivulta

• Jos olet jo aikaisemmin kirjautunut Pelipaikkaan sähköpostiosoitteella, voit edelleen käyttää samaa tiliä ja salasanaa
  • Unohtuneen salasanan voit nollata sähköpostitse kirjautumissivulta.
  • Jos et ole kirjautunut sähköpostiosoitteella aikaisemmin, rekisteröidy, eli luo itsellesi uusi Pelipaikan käyttäjätili
  • Muista aktivoida tili avaamalla sähköpostiisi lähetetty aktivointilinkki
  • Kirjautumisen jälkeen voit joko hallita omia rekisteröintejäsi, tai seuratoimijana hakea seurakäyttöoikeuksia

Valitse "Rekisteröidy", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi, eli luomaan itsellesi käyttäjätilin Pelipaikkaan.

Syötä tietosi (sähköpostiosoite, sukunimi ja etunimi) ja luo salasana/vahvista salasana)

Hyväksy ehdot.

Valitse 'Luo uusi käyttäjä'.

Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (avaa sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".

Jos linkki ei toimi, kopioi 'Vahvista' kuvakkeen alta löytyvä osoite selaimesi osoitekenttään.

Avattuasi linkin, voit kirjautua Pelipaikkaan luomillasi tunnuksilla klikkaamalla "Kirjaudu".

NAVIGOINTI

Klikkaa ratas -kuvakkeesta (sivun oikea ylälaita)

Sinulle aukeaa valikot

• Käyttäjän etusivu
  • Omat rekisteröintini

-Käyttöoikeudet

• Muokkaa Tietojasi

Valitsemalla "Muokkaa Tietojasi"
Voit muokata käyttäjätilin haltijan etu- ja sukunimeä sekä vaihtaa salasanan.
(sähköposti, joka näkyy harmaalla pohjalla on käyttäjätunnuksesi ja sitä ei voi vaihtaa muuten kun luomalla

uusi käyttäjätili)
Muista päivittää tekemäsi muutokset.

Jos toimit myös seuratoimihenkilönä, näet tältä sivulta myös nykyiset seuran käyttöoikeudet, jotka sinulle on myönnetty Pelipaikka järjestelmään.

Kun valitset "Vaihda käyttöoikeutta" -tekstin alapuolelta, niin sivu vaihtuu seurakäyttäjän rooliin ja saat seurakäyttäjä ominaisuudet näkyville.
Valitsemalla 'Omat rekisteröintini' pääset takaisin hallinnoimaan omia- ja käyttäjätiliisi liitettyjen henkilöiden tietoja.