(HUOM! Jos sinulla ei ole aiempaa pelaajaroolia, mutta sinut on rekisteröity aiemmin toimihenkilönä tai erotuomarina ja sinulla on jo entuudestaan PalloID numero, tee kaikki rekisteröintisi aiemman PalloID numeron alle. Henkilöllä voi olla vain yksi PalloID numero)

Kun olet uusi pelaaja, valitse "rekisteröi itsesi" ja valitse rooliksi 'pelaaja'.
(Katso tarvittaessa aikuisten harraste lajiin erilliset ohjeet)

Täydennä henkilötietosi ja hyväksy ehdot.

Täydennä yhteystietosi.

Valitse rekisteröinnin tyyppi, eli kun olet valinnut rekisteröiväsi itsesi pelaajana, valitse seura (organisaatio) ja laji.

Amatööripelaaja -> ei dokumentteja (paitsi jos kansalaisuus muu kuin Suomi).

(Järjestelmä lisää tasoksi automaattisesti amatööri. Yksittäinen henkilö voi rekisteröidä itsensä vain amatööripelaajana.

- Harraste- ja sopimuksellisen amatöörin- sekä ammattilaispelaajan rekisteröi seura.)

Järjestelmä lisää pelaajan iän mukaisen pelipassin automaattisesti.

Vakuutus tulee valita itse oman tarpeensa ja sarjatasonsa mukaisesti.

(Vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille pelaajille ja aikuisille pelaajille, jotka pelaavat liiton järjestämällä kolmella ylimmällä sarjatasolla. Muille aikuisille pelaajille vakuutus on suositeltava.)

Vakuutuksista löytyy lisätietoa omasta osiosta.

Yhteenveto sivulta löytyvät rekisteröidyn pelaajan tiedot sekä valittujen tuotteiden yhteissumma.

Kun olet tarkastanut tietojen oikeellisuuden, valitse 'siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'.

Siirry valitsemaan maksutapa.

Voit valita maksutavaksi:
- verkkopankkimaksun. Valitse oman pankkisi kuvake ja siirry maksamaan.
- maksulinkin lähettämisen. Kirjoita joko oma- tai maksun maksajan sähköpostiosoite kohtaan 'Lähetä maksulinkki'. Valitse 'Lähetä'. Maksulinkin saa avattua sähköpostiin tulleen linkin kautta ja vastaanottaja pääsee valitsemaan maksutavan.
- * tilisiirron. Valitsemalla 'muut maksutavat' kohdasta tilisiirtokuvakkeen. Kuvakkeesta avautuu tilisiirtolomake, jossa maksutiedot.

* Tilisiirto

Jos valitset maksutavaksi tilisiirron, voit tulostaa itsellesi sivun, jolloin saat maksutiedot tai voit halutessasi kopioida virtuaalikoodin työpöydällesi. Valittuasi maksutavan, valitse 'Valmis' ja 'palaa omalle etusivullesi'.

Tilisiirrolla maksaessasi maksu kirjautuu 2-5 pankkipäivän sisällä maksusta.

Muista aina käyttää saamaasi viitenumeroa ja maksa juuri se summa, joka laskussa on yhteissummana. Maksua ei voi maksaa useammassa erässä. Maksu kirjautuu ainoastaan kun sen maksaa annetuilla maksutiedoilla.

Maksun saajana on Paytrail Oyj (ei Palloliitto), jonka kautta maksuliikenne Pelipaikasta kulkee.