Rekisteröi itsesi uutena pelaajana (kun sinulla ei ole vielä entuudestaan PalloID numeroa)

Kun olet uusi pelaaja, valitse "rekisteröi itsesi" ja valitse rooliksi 'pelaaja'.

Täydennä henkilötietosi ja hyväksy ehdot.

Täydennä yhteystietosi.

Valitse rekisteröinnin tyyppi, eli kun olet valinnut rekisteröiväsi itsesi pelaajana, valitse seura (organisaatio) ja laji.

Järjestelmä lisää tasoksi automaattisesti amatööri. Yksittäinen henkilö voi rekisteröidä itsensä vain amatööripelaajana.

Harraste- ja sopimuksellisen amatööri- sekä ammattilaispelaajan rekisteröi seura.

Aikuisten harrasterekisteröinnin voi pelaaja tehdä itse (Aikuisten harrastelajin voi valita vain pelaaja, joka on täyttänyt jo18-vuotta. Alle 18-vuotiaille rekisteröinti suoritetaan jäsenseuran kautta lajiin jalkapallo tai futsal harrastetasona)

Amatööripelaaja -> ei dokumentteja (paitsi jos kansalaisuus muu kuin Suomi).

Järjestelmä lisää pelaajan iän mukaisen pelipassin automaattisesti. (Aikuisten harrasterekisteröinnissä ei pelipassia)

Vakuutus tulee valita itse oman tarpeensa ja sarjatasonsa mukaisesti.

(Vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille pelaajille ja aikuisille pelaajille, jotka pelaavat liiton järjestämällä kolmella ylimmällä sarjatasolla. Muille aikuisille pelaajille vakuutus on suositeltava.)

Vakuutuksista löytyy lisätietoa omasta osiosta.

Yhteenveto sivulta löytyvät rekisteröidyn pelaajan tiedot sekä valittujen tuotteiden yhteissumma.

Kun olet tarkastanut tietojen oikeellisuuden, valitse 'siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'.

Siirry valitsemaan maksutapa.

Voit valita maksutavaksi joko verkkopankkimaksun, maksulinkin lähettämisen tai tilisiirron. Valitse oma pankkisi ja siirry maksamaan.

Voit myös valita tilisiirron, jolloin järjestelmä lähettää maksulinkin sähköpostiosoitteeseen, jonka voit kirjoittaa sille varattuun kenttään.