Pelaajan/toimihenkilön liittäminen käyttäjätiliin

Mikäli henkilöllä on jo PalloID olemassa, silloin henkilön tiedot pitää liittää käyttäjätiliin.

Valitse "Liitä henkilö käyttäjätiliin" ja lisää PalloID-numero ja syntymäaika muodossa vuosi-kuukausi-päivä (vvkkpp).
Valitse "Liitä henkilötiedot".

Voit myös liittää useamman henkilön samaan käyttäjään. Kun olet jo liittänyt yhden henkilön pääset liittämään henkilöitä oikean yläkulman ratas-kuvakkeen alta, kohdasta Käyttäjän etusivu.