Pelaajan/toimihenkilön liittäminen käyttäjätiliin

Henkilön tietoja pääsee itse hallinnoimaan kun liittää henkilön tiedot (PalloID numero) käyttäjätiliin.

Kirjaudu Pelipaikkaan käyttäjätunnuksellasi.

1. Valitse "Liitä henkilö käyttäjätiliin"

2. Syötä PalloID-numero ja syntymäaika muodossa vuosi-kuukausi-päivä (vvkkpp).  Esimerkissä syntymäaika on 4.3.2012 ja se syötetään muodossa 120304)
3.. Hyväksy ehdot.
4. Valitse "Liitä henkilötiedot".
Tämän jälkeen henkilön tiedot löytyvät käyttäjätililtä 'Omat rekisteröintini' sivulta.

Voit myös liittää useamman henkilön samaan käyttäjätiliin.
Kun olet jo liittänyt yhden henkilön tiedot, pääset liittämään uuden henkilön tiedot, valitsemalla oikealta ylhäältä valkoisen ratas-kuvakkeen ja sen alta 'Käyttäjän etusivu'.

Samaan käyttäjätiliin voi olla liitettynä ainoastaan yksi täysi-ikäinen henkilö.