Pelaajan/toimihenkilön liittäminen käyttäjätiliin

Mikäli henkilöllä on jo PalloID olemassa, silloin henkilön tiedot pitää liittää käyttäjätiliin.

Valitse "Liitä henkilö käyttäjätiliin" ja lisää PalloID-numero ja syntymäaika muodossa vuosi-kuukausi-päivä (vvkkpp).
Valitse "Liitä henkilötiedot".

Voit myös liittää useamman henkilön samaan käyttäjään. Kun olet jo liittänyt yhden henkilön pääset liittämään lisää henkilöitä kun valitset oikealta ylhäältä valkoisen rattaan ja tämän jälkeen käyttäjän etusivu.