Pelipassin uudistaminen, kun toinen laji on jo aktiivinen

Jalkapallo, futsal ja aikuisten harraste ovat kukin oma lajinsa ja niiden rekisteröinti tulee uudistaa yksittäin kuhunkin lajiin, jota pelaaja tulee pelaamaan kuluvana vuonna. Rekisteröinti voidaan uudistaa vain sellaisiin lajeihin, jotka pelaajalle on aiemmin lisätty.

(Jos teet uudistamista puhelimella, tulee puhelin kääntää vaakatasoon, jotta saat koko leveyden näkyviin.)

Ohjeet pelipassin uudistamiseen kun toinen laji on jo aktiivinen

Valitse "Uudista".  Rekisteröinti on passiivinen kun sitä ei ole vielä uudistettu kuluvalle kaudelle.

(*Jos huomaat, että pelaajan seura (organisaatio) on jokin muu kuin jossa pelaaja tulee pelaamaan kyseistä lajia, ota yhteys pelaajan uuden seuran toimihenkilöön ja pyydä aloittamaan pelaajasiirto. Älä jatka tämän lajin uudistamista.)

Valitse uudistettavan lajin riviltä kuvake 'uudista'.

Voit valita 'Jatka' joka sivulla, kunnes tulet 'Tuotteet' sivulle, jossa voi valita vakuutuksen.

Järjestelmä lisää pelaajalle pelipassin aina automaattisesti.
Vakuutus valitaan tarvittaessa itse erikseen. **

(kun pelaajalla on aktiivinen pelipassi toisessa lajissa, lisää järjestelmä tähän toisen lajin rekisteröintiin pelipassin 0€)

(jos toiseen lajiin on maksettu korttelipassi, lisää järjestelmä tähän amatööritason rekisteröintiin pelaajan iän mukaisen pelipassimaksun)

Valitse 'Palaa omalle etusivullesi'.

Huomioitavaa

*Jos pelaajan edustusoikeus on toisessa seurassa, kun missä hän kyseistä lajia tulee pelaamaan, tulee pelaajan uuden seuran aloittaa pelaajasiirto. Pelaaja/vanhempi ei siirtoa itse pysty suorittamaan. Ole yhteydessä uuden seuran toimihenkilöön.

Aikuisten harrasteeseen ei suoriteta pelaajasiirtoa, vaan valitse "lisää aikuisten harrastepelaajarooli" ja valitse uusi seurasi.

Jos pelaajalla ei näy tiedoissaan lajia, johon pelipassia ollaan uudistamassa, tämä uusi laji lisätään hänelle kohdasta 'Lisää pelaajarooli'. (katso ohje 'toisen lajin lisääminen')

**Vakuutus tulee olla lapsilla ja nuorilla pelaajilla tason mukainen: Harraste -> Korttelipassivakuutus, Amatööri ->

pelipassivakuutus.

Sama vakuutus käy molempiin lajeihin jos taso on molemmissa lajeissa sama tai jos vakuutus on otettu korkeammalla tasolla pelattavaan lajiin. Jos taso on korkeampi jälkimmäisenä uudistettuun lajiin, riittää kun vakuutusta korotetaan kyseisen tason

mukaiseksi eli maksetaan alemman ja ylemmän tason vakuutusten erotus.

Aikuisilla vakuutus otetaan sarjatason mukaisesti ja valittavana on joko suppeampi- tai laajennettu vakuutus.
Aikuisten harraste lajiin on mahdollista valita vain suppea turva.

Lisätietoja

Löydät lisätietoa vakuutuksista löydät Palloliiton nettisivuilta https://www.palloliitto.fi/kilpailut/pelipassit-ja-vakuutukset