Pelipassin uudistaminen, kun toinen laji on jo aktiivinen

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta:

Kun pelaajan tiedot on liitetty käyttäjätunnukseen Pelipaikassa, pääset uudistamaan pelipassin seuraavalla tavalla.

Valitse "Uudista" sen lajin riviltä, jonka pelipassia olet uudistamassa.

(Jos pelaajalla ei näy tiedoissaan lajia, johon pelipassia ollaan uudistamassa, hänelle lisätään toinen laji kohdasta 'Lisää pelaajarooli'.)**

Jos teet uudistamista puhelimella, tulee puhelin kääntää poikittain, jotta Uudista-nappi tulee esille.

Voit valita 'Jatka' joka sivulla, kunnes tulet 'Tuotteet' sivulle, jossa voi valita vakuutuksen.

Järjestelmä lisää pelaajalle pelipassin aina automaattisesti. Vakuutus valitaan itse erikseen.

(jos pelaajalle on maksettu vakuutus* amatööripelaajana toiseen lajiin, on se voimassa myös tässä toisessa lajissa, joten samaa vakuutusta ei ole tarpeen maksaa kahdesti samalle kaudelle)

(kun pelaajalla on aktiivinen pelipassi toisessa lajissa, lisää järjestelmä tähän toisen lajin rekisteröintiin pelipassin 0€)

(jos toiseen lajiin on maksettu korttelipassi, lisää järjestelmä tähän amatööritason rekisteröintiin pelaajan iän mukaisen pelipassimaksun)

Valitse 'Palaa omalle etusivullesi'.

Rekisteörinti näkyy nyt tilassa 'odottaa'.

Rekisteörinti odottaa seuran tai liiton hyväksyntää.

Jos tilana on ´lukittu´, on pelaajan maksu vielä avoin.

Kun rekisteröinti on hyväksytty, muuttuu tila 'Aktiiviseksi'.

* Vakuutus tulee olla lapsilla ja nuorilla pelaajilla tason mukainen: Harraste -> Korttelipassivakuutus, Amatööri -> Pelipassivakutus.

Aikuisilla vakuutus otetaan sarjatason mukaisesti ja valittavana on joko suppeampi- tai laajennettu vakuutus.
Aikisten harraste lajiin on mahdollista valita vain suppea turva (50€).
Löydät lisätietoa vakuutuksista:

Jos pelaajan edustusoikeus on toisessa seurassa, kun missä hän kyseistä lajia tulee pelaamaan, tulee pelaajan uuden seuran aloittaa pelaajasiirto. Pelaaja/vanhempi ei siirtoa itse pysty suorittaa.