Vakuutusturva voidaan hankkia Pelipaikasta joko pelipassin uudistamisen yhteydessä, tai jälkikäteen, kun kuluvan vuoden pelipassi on jo voimassa. Vakuutus ei ole voimassa ilman voimassaolevaa pelipassia.
Vakuutusturvan voi jälkikäteen hankkia Pelipaikasta vain pelaajan huoltaja tai pelaaja itse omalla Pelipaikan käyttäjätilillään. Seura ei pysty lisäämään vakuutusturvaa pelaajalle jälkikäteen.
Jos pelaajan voimassa olevaan vakuutukseen halutaan korotus, voi pelaaja itse ostaa vakuutuksen korotuksen eli korottaa vakuutuksen suppeasta laajaan (aikuinen pelaaja).
Kirjaudu Pelipaikkaan käyttäjätunnuksillasi.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita)

Valitse 'Omat rekisteröintini' kohdasta kuvake "Lisää tuotteita".

Valitse vakuutus.
Valitse 'Jatka', jonka jälkeen pääset valitsemaan maksutavan.
Mikäli pelaajalle on jo kuluvalle kaudelle maksettu vakuutus, ei kyseistä vakuutusta tule valittavaksi uudestaan. Välilehdeltä 'Maksut' näet tuotteet, jotka pelaajalle on aiemmin lisätty. Epäselvissä tapauksissa ota yhteys tuki@palloliitto.fi.
Löydät sivuiltamme tietoa vakuutuksista ja niiden sisällöistä.

Valitse maksutavaksi joko oman verkkopankkisi kuvake, jolla pääset suoraan maksamaan maksun, tai voit lähettää maksulinkin eteenpäin maksajan sähköpostiin, kohdasta 'Lähetä maksulinkki'.

Jos valitset kohdan 'muut maksutavat', voit maksaa maksun tilisiirtona maksutiedoin, jotka saat klikkaamalla tilisiirtolomakkeen kuvaketta.

Tilisiirtona maksaessasi on tärkeä käyttää tarkalleen tilisiirtolomakkeella avautuvia maksutietoja, sillä muuten maksu ei kirjaudu.

Kun verkkomaksu on suoritettu, tai muu maksutapa valittu, palaa palveluntarjoajan sivulle.