Vakuutuksen ostaminen

Vakuutusturva voidaan hankkia Pelipaikasta joko pelipassin uudistamisen yhteydessä, tai jälkikäteen, kun kuluvan vuoden pelipassi on jo voimassa. Vakuutus ei ole voimassa ilman voimassaolevaa pelipassia.
Vakuutusturvan voi jälkikäteen hankkia Pelipaikasta vain pelaaja itse omalla Pelipaikan käyttäjätilillään. Seura ei pysty lisäämään vakuutusturvaa pelaajalle jälkikäteen.
Jos pelaajan voimassa olevaan vakuutukseen halutaan korotus, voi pelaaja itse ostaa vakuutuksen korotuksen eli korottaa vakuutuksen suppeasta laajaan (aikuinen pelaaja).
Kirjaudu Pelipaikkaan käyttäjätunnuksillasi.

Valitse 'Omat rekisteröintini' kohdasta kuvake "Lisää tuotteita".

Valitse vakuutus.
Valitse 'Jatka', jonka jälkeen pääset valitsemaan maksutavan.

Löydät sivuiltamme tietoa vakuutuksista ja niiden sisällöistä.

Valitse maksutavaksi joko oman verkkopankkisi kuvake, jolla pääset suoraan maksamaan maksun tai voit lähettää maksulinkin eteenpäin maksajan sähköpostiin, kohdasta 'Lähetä maksulinkki'.

Jos valitset kohdan 'muut maksutavat', voit maksaa maksun tilisiirtona maksutiedoin, jotka saat klikkaamalla tilisiirtolomakkeen kuvaketta.

Tilisiirtona maksaessasi on tärkeä käyttää tarkalleen tilisiirtolomakkeella avautuvia maksutietoja, sillä muuten maksu ei kirjaudu.

Kun verkkomaksu on suoritettu, tai muu maksutapa valittu, palaa palveluntarjoajan sivulle.