Valmentajaroolin lisääminen (kun henkilöllä on jo PalloID numero)

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta:

Ohjeen esimerkkihenkilö lisää itselleen valmentajaroolin. Hänet on jo aiemmin rekisteröity, eli hänellä on jo PalloID numero.

Valitse sivun oikeasta laidasta kohta "Lisää valmentaja rooli".

1. Koska henkilön tiedot on jo rekisterissä, ei niitä voi tästä korjata. (Mikäli henkilön tiedoissa on virhe tai esim. sukunimi muuttunut, ota yhteyttä tuki@palloliitto.fi ja pyydä tekemään muutos tarvittaessa) Voit jatkaa rekisteröintiä.
Hyväksy ehdot ja valitse 'Jatka'.
 2. Yhteystiedot -sivulla tarkasta ja päivitä tietosi tarvittaessa. Jatka eteenpäin, "Jatka" kuvaketta painamalla.

3. Valitse se seura jossa toimit valmentajana ja se laji, jota valmennat seurassa.

Henkilö voi toimia valmentajana toisessa seurassa, kun missä hän mahdollisesti pelaa itse, tai hänellä voi olla valmentajarooli myös toisessa seurassa. Valmentajarooliin ei suoriteta pelaajasiirtoa.

Seuraavalle sivulle (4. Luokitukset) ei tarvitse merkitä mitään. Valitse "Jatka".

(Suoritetut kurssit/lisenssit lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

Seuraavalle sivulle (5. Dokumentit) henkilön ei tarvitse lisätä mitään. Valitse "Jatka".

(Suoritetuista kursseista lisenssit ja todistukset lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

(6. Tuotteet) Tähän rekisteröintiin ei liity maksuja. Valitse 'jatka' jatkaaksesi rekisteröintiä.*

Tarkista yhteenvetosivulta että tiedot ovat oikein ja valitse sen jälkeen kuvake 'Lähetä kohteeseen seura'.

Rekisteröinti valmentajana on nyt suoritettu ja se on lähetetty käsiteltäväksi siihen seuraan, jonka valitsit.

Kun palaat takaisin omalle etusivullesi, rekisteröinti näkyy tilassa "Pending/Odottaa".

Kun seura on käsitellyt rekisteröinnin hyväksyttävästi, muuttuu rekisteröinnin status "Aktiiviseksi".

Huomoithan, että tiedot Pelipaikasta Moodleen (VKHJ) eivät siirry aivan reaaliajassa. Tiedonsiirrossa on noin vuorokauden viive siitä, kun seura on hyväksynyt tekemäsi valmentajarekisteröinnin. Pääset kirjautumaan Moodleen (VKHJ) vasta kun tiedot ovat siirtyneet.

Huomiothan, että jotta voit kirjautua Tasoon, sinut tulee olla myös liitettynä vähintään yhteen joukkueeseen Tasossa. Seurasi tai joukkueesi pääkäyttäjä voi liittää sinut joukkueeseen.

*UEFA valmentajakorttimaksu. Huomioi! Mikäli olet oikeutettu UEFA valmentajakorttiin, tullaan sinulle lähettämään ilmoitus siitä erikseen. Valmentajakorttia ei aiemmasta poiketen voi maksaa suoraan Pelipaikassa rekisteröinnin yhteydessä.