Valmentajaroolin lisääminen (kun henkilöllä on jo PalloID numero)

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta:

Ohjeen esimerkkihenkilö lisää itselleen valmentajaroolin. Hänet on jo aiemmin rekisteröity, eli hänellä on jo PalloID numero.

Valitse sivun oikeasta laidasta kohta "Lisää valmentaja rooli".

Koska henkilön tiedot on jo rekisterissä, siirry 1.Henkilötiedot - 2.Yhteystiedot -sivuilta "Jatka" kuvaketta painamalla.
(Tarkasta ja päivitä tietosi tarvittaessa. ja hyväksy ehdot sivulla 1. Henkilötiedot, päästäksesi jatkamaan)

Henkilö voi toimia valmentajana toisessa seurassa, kun missä hän esimerkiksi pelaa itse.

(3. Rekisteröinti.)Valitse se seura jossa toimit valmentajana ja se laji, jota valmennat seurassa.

Seuraavalle sivulle (4. Luokitukset) ei tarvitse merkitä mitään. Valitse "Jatka".

(Suoritetut kurssit/lisenssit lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

Seuraavalle sivulle (5. Dokumentit) henkilön ei tarvitse lisätä mitään. Valitse "Jatka".

(Suoritetuista kursseista lisenssit ja todistukset lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

(6. Tuotteet) UEFA valmentajakorttimaksu.
Huomioi! Vain UEFA Pro, UEFA A ja UEFA B sekä UEFA GK A kurssin suorittaneet oikeutettuja valmentajakorttiin. Valmentajalisenssin tulee myöskin olla voimassa.

Rekisteröinti valmentajana on nyt suoritettu ja se on lähetetty käsiteltäväksi siihen seuraan, jonka valitsit.
Kun seura on käsitellyt rekisteröinnin hyväksymällä sen, etenee se käsiteltäväksi liitton.

Kun palaat takaisin omalle etusivullesi, rekisteröinti näkyy tilassa "Pending/Odottaa".

Kun liitto on käsitellyt rekisteröinnin hyväksyttävästi, muuttuu rekisteröinnin status "Aktiiviseksi".

Huomoithan, että tiedot Pelipaikasta Moodleen (VKHJ) eivät siirry aivan reaaliajassa. Tiedonsiirrossa on noin vuorokauden viive.