Palautetun tehtävän suorittaminen

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta:

Joskus pelaajan rekisteröinti on puutteellinen ja se palautetaan takaisin rekisteröijälle toimenpiteitä varten. Seuraavassa toimintaohjeet.

Välilehdellä "Rekisteröinnin tiedot" löytyy rekisteröinnin tilana "Palautettu".

Valitse "Näytä ja käsittele"

Valitse "Näytä"

Mikäli tehtävä on palautettu väärän dokumentin takia, valitse "Korvaa". Lataa järjestelmään oikea dokumentti ja valitse "Ratkaise"

(Mikäli dokumenttia ei tarvitse korvata, valitse "Ratkaise".)

Merkitse tekemäsi toimenpide "työtehtävän merkinnät" kenttään ja valitse "Lähetä"

Tehtävä on nyt siirtynyt asian käsittelijälle ja voit siirtyä omalle etusivullesi.

"Näytä ja ratkaise" palkki on nyt pois ja tehtävä odottaa käsittelijän toimenpiteitä