Palautetun tehtävän suorittaminen

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta:

Joskus pelaajan rekisteröinti on puutteellinen ja se palautetaan takaisin rekisteröijälle toimenpiteitä varten. Seuraavassa toimintaohjeet.

Välilehdellä "Rekisteröinnin tiedot" löytyy rekisteröinnin tilana "Palautettu".

Valitse "Näytä ja käsittele"

Valitse "Näytä".

Käy kaikki välilehdet läpi dokumentit, henkilöntiedot ja viimeiseksi valitse rekisteröinnin tiedot

Kohdasta 'muistiinpanot' näet miksi rekisteörinti on palautettu.

Valitse 'Käsittele'.

Avautuu 'pop-up' ikkuna, johon kirjoitetaan viesti tehtävän palauttajalle, jonka jälkeen valitaan 'Lähetä'.

Tehtävä siirtyy nyt takaisin sen palauttajalle ja muuttuu tilaan 'odottaa' tai 'lukittu'.

JOS TEHTÄVÄ PALAUTETTU VÄÄRÄN DOKUMENTIN TAKIA, toimi seuraavasti.

Valitse 'Näytä ja käsittele'.

Valitse 'Näytä'

Kohdasta 'Näytä' voit katsoa, mikä dokumentti pelaajalle on lisätty ja kohdasta 'Korvaa' pääset korvaamaan aiemman dokumentin toiseen.

Valitse 'Lisää tiedosto'.

Pääset valitsemaan omasta tiedostostasi ladattavan dokumentin.

Kun dokumentti on ladattu, valitse 'Käsittele'.

Kirjoita tehtävän merkintäkenttään viesti ja valitse 'Lähetä'.

Voit nyt palata takaisin etusivullesi.

Tehtävä on tilassa 'Odottaa' ja muuttuu tilaan 'Aktiivinen', kun se on uudelleen käsitelty liiton tai seuran taholla.