Rekisteröityminen

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta

• Jos olet jo aikaisemmin kirjautunut Pelipaikkaan sähköpostiosoitteella, voit edelleen käyttää samaa tiliä ja salasanaa
  • Unohtuneen salasanan voit nollata sähköpostitse kirjautumissivulta.
  • Jos et ole kirjautunut sähköpostiosoitteella aikaisemmin, rekisteröi uusi tili
  • Muista aktivoida tili avaamalla sähköpostiin lähetetty aktivointilinkki
  • Kirjautumisen jälkeen voit joko hallita omia rekisteröintejäsi, tai hakea seurakäyttöoikeuksia

Valitse "Rekisteröi", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi.

Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (siirry sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".