Käyttäjäprofiilin vaihto

Klikkaa ratas -kuvakkeesta (sivun oikea ylälaita)

Sinulle aukeaa valikot

• Käyttäjän etusivu
  • Omat rekisteröintini

Käyttöoikeudet

• Muokkaa Tietojasi

Valitsemalla "Muokkaa Tietojasi"
Voit muokata rekisteröintitietojasi eli etu- ja sukunimeä sekä vaihtaa salasanan.
Muista päivittää tekemäsi muutokset.
Näet tältä sivulta myös nykyiset roolisi, joiden mukaiset oikeudet sinulle on myönnetty järjestelmään.

Kun valitset "Omat roolit" ja "vaihda roolia", niin pääset omilta sivuiltasi seurakäyttäjän rooliin ja
saat seurakäyttäjä ominaisuudet näkyville.

Valitsemalla 'Omat rekisteröintini' pääset palaamaan seurakäyttäjän roolista hallinnoimaan omia rekisteröintejäsi.