Uuden joukkuetoimihenkilön lisääminen (kun hänellä ei vielä ole PalloID numeroa)

Henkilöllä voi olla jo PalloID numero, jos hän on aiemmin toiminut pelaajana, erotuomarina, valmentajana tai muuna toimihenkilönä.

Kohdasta 'Henkilöt' -> 'Pyydä henkilön tietoja' saat pyydettyä toimihenkilön tiedot seuraanne ja lisätä hänelle toimihenkilöroolin.

Silloin kun henkilöllä ei ole vielä PalloID numeroa seura voi rekisteöridä henkilön joukkueen toimihenkilöksi seuraavalla tavalla.

Valitse valikosta "Henkilöt" ja sen alta "Lisää joukkuetoimihenkilö".

Syötä henkilön tiedot ja valitse 'Jatka'.

Syötä henkilön yhteystiedot ja valitse 'Jatka'.

Valitse vetovalikosta joukkueen toimihenkilön kategoria, johon vaihtoehtoja ovat:

Huoltaja
Lääkäri
Fysioterapeutti
Joukkueenjohtaja
Taloudenhoitaja

Valitse 'Jatka'.

Joukkuetoimihenkilörekisteröintiin ei tarvita dokumentteja.

Valitse 'Jatka'.

Joukkuetoimihenkilörekisteröintiin ei liity maksuja.

Valitse 'Jatka'.

Valitse 'Lähetä kohteeseen Suomen Palloliitto'.

Tässä vaiheessa toimihenkilölle on muodostunut PalloID numero, jota käytetään kaikissa rekisteröinneissä.

Seuran toimihenkilölista löytyy lista Pelipaikassa valikosta 'Henkilöt' -> 'Listaa henkilöt'.

Valitse rooliksi 'Joukkueen toimihenkilö'.

Seuran toimihenkilön tiedot avautuvat ja toimihenkilöroolin pääsee uudistamaan henkilön riviltä, kohdasta 'Näytä'.