Toimihenkilön tai aikuisten harrastepelaajan lisääminen toisesta seurasta

Kun henkilö halutaan rekisteröidä seuraanne toimihenkilöksi ja hänellä on jo PalloID numero ja tiedot/pelioikeus toisessa seurassa, ei toimihenkilöistä aloiteta pelaajasiirtoa (eikä luoda hänen tietojaan uutena henkilönä).

Hänen tiedot pyydetään aiemmasta seurasta 'Pyydä henkilön tietoja' toiminnolla.

Kun aiempi seura on myöntänyt hänen tietonsa, voidaan henkilö rekisteröidä hänen PalloID numerollaan seuraanne toimihenkilöksi.

Pelaajaroolin siirtäminen uuteen seuraan vaatii aina pelaajasiirron.

Poikkeuksena tästä on 'aikuisten harraste' rekisteröinti. Kun aikuiselle pelaajalle lisätään pelaajarooli lajiin 'AIkuisten harraste', ei pelaajasiirtoa suoriteta. Pelaajan tiedot pyydetään aiemmasta seurasta 'Pyydä henkilön tietoja' toiminnolla ja kun aiempi seura on myöntänyt tiedot, pelaaja rekisteröidään lajiin 'Aikuisten harraste'.

Valitse 'Pyydä henkilön tietoja'.

Henkilön voi hakea syöttämällä joko henkilön nimen tai PalloID numeron. Valitse sitten 'Hae'.
Kun oikea henkilö on löydetty valitse ensin "Näytä" ja sitten "Lähetä pyyntö".

Kirjoita viestikenttään, että ko. henkilö on tulossa seuraanne toimihenkilöksi tai pelaamaan seuraanne 'aikuisten harrastesarjaa'.

Valitse 'Lähetä'.

Sitten kun aiempi seura on hyväksynyt tietojen pyynnön, tulee se käsiteltäväksi taas seuranne etusivulle.

Valitse 'näytä ja suorita'.

Voit nyt rekisteröidä henkilön tarvittavaan rooliin (toimihenkilöksi tai aikuisten harrastelajiin).