Toimihenkilön tai aikuisten harrastepelaajan lisääminen toisesta seurasta

Mikäli toimihenkilöllä tai aikuisten harrastepelaajalla on PalloID ja hänen tiedot ovat toisessa seurassa, hänet voi lisätä kohdasta "Pyydä henkilön tietoja". Tällä toiminnolla voi vain lisätä toimihenkilöitä ja valmentajia, sekä kun lisätään aikuiselle pelaajalle pelaajarooli lajiin "Aikuisten harraste":

Henkilön voi etsiä joko nimellä tai PalloID:llä. Kun oikea henkilö on löydetty valitse ensin "Näytä" ja sitten "Lähetä pyyntö". Kirjoita viestikenttään, että ko. henkilö on tulossa pelaamaan seuraanne harrastesarjaan.

Vanha seura hyväksyy tai hylkää pyynnön kohdasta "Näytä ja hyväksy".

Tämän jälkeen tiedot tulevat tehtäviin ja uusi seura pääsee lisäämään roolin "Näytä ja suorita" kohdasta.