Pelaajasiirto

Pelaajasiirron voi aloittaa Henkilöt-välilehden alta kohdasta Aloita pelaajasiirto.
Pelaajan kenelle ollaan tekemässä siirtoa, voidaan etsiä joko nimelle tai PalloID:llä. Kun oikea pelaaja on löydetty, Valitse-painikkeesta pääsee valitsemaan, kenestä pelaajasta on kyseessä.

HUOM! Jalkapallon ja futsalin siirrot tehdään erikseen.

HUOM!! Mikäli pelaajalla ei ole ollut pelipassia edellisellä eikä kuluvalla kaudella, siirto pitää tehdä aina ensin ja pelipassi tulee siirtolaskulle kun uusi seura hyväksyy siirron.
Valitse mille roolille/lajille haluat tehdä siirron. Valitse sen jälkeen, pelaajan tuleva status.

Kun laji ja status on valittu, painikkeesta Lähetä pyyntö siirtopyyntö lähtee pelaajan vanhaan seuraan.
Kun siirtopyyntö tulee, sen voi joko hyväksyä tai hylätä kohdasta

Kun pelaajan vanha seura on hyväksynyt siirtopyynnön, siirron voi viedä loppuun seuran työtehtävistä.

Mikäli pelaaja ei ole ollut aktiivista pelipassia kahteen (2) viime kauteen siirto on ilmainen.
Jos pelaajalla on ollut aktiivinen pelipassi edellisellä tai kuluvalla kaudella, silloin siirrosta tulee maksullinen.