Maksujen käsittely

Seuran käyttäjätunnuksin Maksut -> Laskut

Valintoja ei tarvitse täyttää ja laskuihin pääset kohdasta Lähetä.

Voit valita vasemmalta puolelta laskut, jotka haluat maksuun.

Kun olet tehnyt valinnat, pääset valitsemaan verkkopankin/tilinsiirron kohdasta Pay Invoices Now

LÄHETETYN MAKSUN PALAUTTAMINEN

Jos lasku on lähetetty vahingossa väärään sähköpostiin ja maksu on vaihtunut tilaan "Odottaa/Tarkista", voi sen käydä avaamassa MAKSUHISTORIASTA.

Maksuhistoriasta voit etsiä laskun Rajaa-haulla. Kun löydät oikean maksun valitse "Käsittele".

Saat laskun auki, kun painat nappia "Resolve Hold as Failed", jolloin maksu palautuu seuran laskuihin.