Maksujen käsittely

Seuran käyttäjätunnuksin Maksut -> Maksa laskut

Et tarvitse laskun numeroa paina jatka

Valintoja ei tarvitse täyttää, paina lähetä

Rajaa kohtaan voit kirjoittaa pelaajan nimen kenen maksua olet maksamassa. Valitse vasemmalta puolelta laskut, jotka haluat maksaa

Kun olet tehnyt valinnat, pääset valitsemaan verkkopankin/tilinsiirron/maksulinkin lähettämiseen kohdasta Pay Invoices Now

LÄHETETYN MAKSUN PALAUTTAMINEN

Jos lasku on lähetetty vahingossa väärään sähköpostiin tai maksu on vaihtunut tilaan "Odottaa/Tarkista", voi sen käydä avaamassa MAKSUHISTORIASTA.

Maksuhistoriasta voit etsiä laskun Rajaa-haulla. Kun löydät oikean maksun valitse "Käsittele".

Saat laskun auki, kun painat nappia "Resolve Hold as Failed", jolloin maksu palautuu seuran avoimiin maksuihin johon pääset kohdasta maksa lasku