Palautetun tehtävän suorittaminen

Mikäli seuran tekemä uudistaminen/rekisteröinti on palautettu, voit alla olevan ohjeen mukaan lisätä puutteelliset dokumentit.

Aloita valitsemalla Näytä, tehtävälle joka on palautettu.

Kohdasta ”näytä” pääsee katsomaan mikä lomake on tallennettu. Jos palautukseen liittyy jokin muu toimenpide, johon ei liity lomakkeiden lisäämistä, niin valitaan kohta ”Käsittele”.

Jos jokin dokumentti pitää korvata, kohdasta Korvaa voit lisätä dokumentin.

Kun olet lisännyt dokumentin, valitse Käsittele.

Kirjoita viesti ja ”Lähetä”.