Suomen Palloliitto

Lähetä tukipyyntö Omat tukipyynnöt
Tervetuloa
Kirjaudu  Rekisteröidy

Määräaikainen siirto (määräaikaisen siirron pyyntö)

 Seura, joka haluaa lainata pelaajan määräajaksi toisesta seurasta, aloittaa määräaikaisen siirtopyynnön Pelipaikassa kohdasta "Henkilöt",  "Aloita määräaikainen pelaajasiirto".Hae palaaja nimellä tai PalloID numerolla.
Nimellä haettaessa voi järjestelmä löytää useampia saman nimisiä pelaajia, jolloin pitää varmistaa että on hakemassa oikean palaajan siirtoa.
Kun oikea pelaaja on varmistettu, klikkaa "Näytä".Valitse aloitetaanko määräaikainen siirto jalkapallosta vai futsalista (jos pelaajalla on molemmat lajit)

(Huom! jos seura johon pelaaja lainataan ei pelaa sellaisella sarjatasolla, jossa pelaajalla voi olla sama taso kun aiemmassa seurassa, tulee siirto aloittaa pysyvänä siirtona. Määräaikaisen pelaajasiirron yhteydessä pelaajan taso ei voi muuttua)

Merkitse aika jona pelaaja on lainalla toisessa seurassa (täsmälleen samat päivämäärät tulee olla myös määräaikaisen siirron allekirjoitetussa lomakkeessa).

Valitse 'Lähetä Pyyntö'.

Kirjoita seuralle viesti avautuvaan viestikenttään.

Valitse 'Lähetä'.

Siirto on siirtynyt vanhan seuran käsiteltäväksi.

Valitse 'Siirry omelle etusivullesi'Lomake, johon merkitään pelaajan nykyinen ja tuleva määräaikainen seura sekä allekirjoitukset (Vanha seura, uusi seura ja pelaaja) löytyy seuraavasta linkistä.

https://www.palloliitto.fi/kotimaiset-maaraaikaiset-siirrot

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.