Määräaikaisen siirron käsittely (seura, johon pelaaja menossa lainalle käsittelee siirtoa)

Kun pelaajan nykyinen seura on hyväksynyt määräaikaisen pelaajasiirron, siirtyy tehtävä lainaavan seuran käsiteltäväksi heidän työpöydälleen.

Valitse "Näytä ja suorita"
Mikäli määräaikaisen lainan päivämäärät ja pelaajan taso ovat sovitun/sääntöjen mukaiset, jatka määräaikaista pelaajasiirtoa.

Pelaaja rekisteröidään määräajaksi uuteen seuraan täyttämällä/tarkastamalla jokaiselle välilehdelle tarvittavat tiedot, elleivät ne ole jo valmiiksi täytettyjä.

Välilehdelle "Dokumentit" lisätään valmiiksi täytetty ja allekirjoitettu dokumentti määräaikaisen siirron kestosta. Dokumentti löytyy mm. seuraavasta linkistä.

Määräaikaisen pelaajasiirron kirjaamismaksun (piirin järjestämä sarja (50€) järjestelmä lisää laskulle automaattisesti.Jos pelipassi maksettu jo aiemmin kuluvalle kaudelle, passista muodostuu 0€ maksu.

Kun pelaajasiirto on asianmukaisesti maksettu, siirtyy määräaikainen pelaajasiirto liittoon /piiriin hyväksyttäväksi.