Erotuomarin rekisteröinti (kun henkilöllä ei ole vielä PalloID numeroa)

Kun olet rekisteöitynyt eli luonut käyttäjätunnuksesi Pelipaikkaan, kirjaudu Pelipaikkaan sähköpostiisi tulleen vahvistuslinkin kautta.

Kun rekisteröidyt erotuomariksi, valitse 'Käyttäjän etusivulta' 'Rekisteröi itsesi' ja rooli 'erotuomari'.

Syötä henkilötietosi ja hyväksy ehdot.

Valitse 'Jatka'

Syötä yhteystietosi.

Valitse 'Jatka'.

Valitse laji jossa toimit erotuomarina.

Valitse 'Jatka'.

Jos sinulla on erotuomariluokituksia, voit lisätä ne tietoihisi ja paina 'Jatka'.

Jos sinulla ei ole luokituksia, voit suoraan valita 'Jatka'.

Voit ladata tiedostoja kohdasta 'Lisää tiedosto'

Jos et lisää tiedostoja, valitse 'Jatka'.

Pelipaikka valitsee erotuomaripassin automaattisesti. Voit valita vakuutuksen mukaan jos haluta. Pelipaikka tarjoaa automaattisesti passin ja vakuutuksen iän mukaan.

(Mikäli sinulla on jo pelipassi kuluvalle kaudelle, tuomaripassin hinta on 0€.)

Yhteenveto-sivulta voit vielä tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Jos jotain pitää muuttaa pääset takaisin Takaisin-napilla.

Jos kaikki on kunnossa valitse Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi.

Pääset nyt maksamaan pelipassisi.

Kun olet suorittanut maksun, rekisteröintisi menee Palloliiton hyväksyttäväksi.