Erotuomarin rekisteröinti

Kun rekisteröidyt erotuomariksi, valitse Käyttäjän etusivulta Rekisteröi itsesi ja rooli erotuomari.

Jos sinulla on jo PalloID ja olet liittänyt tietosi, kohdasta Lisää erotuomarirooli pääset rekisteröitymään tuomariksi.

Täytä henkilön tiedot, hyväksy ehdot ja paina Jatka

Täytä yhteystiedo ja paina Jatka.

Valitse oma organisaatiosi. Jos tuomaroit Palloliiton alaisia pelejä valitse Liitto. Jos tuomaroit piirin alaisia pelejä valitse Piiri.

Valitse mitä lajia tuomaroit ja paina Jatka.

Jos sinulla on erotuomariluokituksia, voit lisätä ne tietoihisi ja paina Jatka edetäksesi.

Jos sinulla ei ole luokituksia, voit suoraan valita Jatka.

Voit liitää tuomarikoulutuksen todistuksia kohdasta Lisää tiedosto.

Pelipaikka valitsee erotuomaripassin automaattisesti. Voit valita vakuutuksen mukaan jos haluta. Pelipaikka tarjoaa passin ja vakuutuksen iän mukaan.

Mikäli sinulla on jo pelipassi ostettuna tuomaripassin hinta on 0€.

Yhteenveto-sivulta voit vielä tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Jos jotain pitää muuttaa pääset takaisin Takaisin-napilla.

Jos kaikki on kunnossa valitse Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi.

Pääset Checkout-maksupalveluun Voit valita verkkopankkisi, josta pääset suoraan maksamaan maksusi. Tai voit valita tilinsiirron, josta pääset lähettämään maksulinkin sähköpostiin myöhemmin maksettavaksi.

Kun olet suorittanut maksun, rekisteröintisi menee joko Palloliiton tai piirisi hyväksyttäväksi.