Erotuomarin rekisteröinti (kun henkilöllä ei ole vielä PalloID numeroa)

Erotuomarit rekisteröityvät ensisijaisesti erotuomarikerhoonsa.

Kun olet rekisteröitynyt eli luonut käyttäjätunnuksesi Pelipaikkaan, kirjaudu Pelipaikkaan sähköpostiisi tulleen vahvistuslinkin kautta.

Kun rekisteröidyt erotuomariksi, valitse 'Käyttäjän etusivulta' 'Rekisteröi itsesi' ja rooli 'erotuomari'.

Syötä henkilötietosi ja hyväksy ehdot.

Valitse 'Jatka'

Syötä yhteystietosi.

Valitse 'Jatka'.

Valitse organisaation tyypiksi 'seura' ja organisaatioksi se erotuomarikerho, jonka jäsen olet.

Huom. Mikäli et kuulu mihinkään erotuomarikerhoon, niin valitse organisaation tyypiksi 'liitto'.

Valitse lajiksi joko jalkapallo tai futsal, sen mukaan kummassa lajissa toimit erotuomarina.

Valitse 'Jatka'.

Jos sinulla on erotuomariluokituksia, voit lisätä ne tietoihisi ja paina 'Jatka'.

Jos sinulla ei ole luokituksia, voit suoraan valita 'Jatka'.

Voit ladata tiedostoja kohdasta 'Lisää tiedosto'

Jos et lisää tiedostoja, valitse 'Jatka'.

Pelipaikka valitsee erotuomaripassin automaattisesti. Voit valita vakuutuksen mukaan jos haluta. Pelipaikka tarjoaa automaattisesti passin ja vakuutuksen iän mukaan.

(Mikäli sinulla on jo pelipassi kuluvalle kaudelle, tuomaripassin hinta on 0€.)

Yhteenveto-sivulta voit vielä tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Jos jotain pitää muuttaa pääset takaisin Takaisin-napilla.

Jos kaikki on kunnossa valitse Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi.

Pääset nyt maksamaan pelipassisi.

Valitse verkkopankkimaksu, jolloin pääset suoraan maksamaan erotuomaripassisi tai tilisiirtokuvaketta painamalla saat maksutiedot ja voit maksaa myöhemmin. Tilisiirrolla maksaessa maksu kirjautuu muutaman pankkipäivän sisällä. Voit myös lähettää maksulinkin, syöttämällä sähköpostiosoitteesi (tai muun maksajan sähköpostiosoitteen) sähköpostikenttään ja klikkaamalla 'Lähetä', olet lähettänyt maksulinkin sähköpostiin ja se on avattavissa sieltä tällä samalla näkymällä.

Kun olet suorittanut maksun, rekisteröintisi menee erotuomarikerhosi/liiton erotuomaritoiminnon käsiteltäväksi riippuen siitä kumman alle rekisteröintisi on suoritettu.