Suomen Palloliitto

Lähetä tukipyyntö Omat tukipyynnöt
Tervetuloa
Kirjaudu  Rekisteröidy

Erotuomarikortti

Erotuomarikortti oikeuttaa normaaliolosuhteissa vapaaseen sisäänpääsyyn Suomen Palloliiton järjestämissä otteluissa. Miesten ja naisten A-maaotteluihin, U21-maaotteluihin sekä Suomen Cupin finaaleihin lippu on hankittava ennakkoon ja portilla on oltava erotuomarikortti mukana. Lippu tulee hakea Lippupisteen myyntipisteestä ja noudettaessa on maksettava Lippupisteen käsittelykulu. Oman paikan viereen on myös mahdollista ostaa paikka esimerkiksi perheenjäsenelle tai ystävälle. Muihin maaotteluihin pääsee sisään erotuomarikorttia näyttämällä tai noutamalla lippu lipunmyynnistä. Vapaakorttilaisten määrä on rajattu kahteen prosenttiin käytettävissä olevasta katsomokapasiteetista. Huomiothan kuitenkin, että poikkeustilasta johtuvien rajoituksien aikana erotuomarikortilla ei ole vapaata sisäänpääsyä Suomen Palloliiton järjestämiin otteluihin.
Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja muiden sarjojen osalta lippukäytännöt määrittää järjestävä seura.

Sisäänpääsy Veikkausliigan otteluihin 2020
 

EROTUOMARINA SAAT EROTUOMARIKORTIN, KUN:

  • Olet ostanut erotuomaripassin.
  • Sinulla on Pelipaikka-rekisterissä aktiivinen rooli kaudelle 2020. Liitto ja alueet merkitsevät kouluttamiensa aktiivisten erotuomarien luokitukset Tasoon.
  • Sähköpostiosoitteesi on kirjattu oikein Pelipaikka-rekisterissä.
  • Kun olet oikeutettu erotuomarikorttiin, niin saat erotuomarikortin lataamiseen tarvittavan linkin automaattisesti Pelipaikka-rekisteriin kirjattuun sähköpostiosoitteeseesi.

ETKÖ OLE SAANUT PELIPASSIKORTTIASI?

  • Tarkista ensin roskapostikansiosi. Hae myös sähköpostistasi viestejä lähettäjän nimellä "hello@palloliitto.fi".
  • Huom! Erotuomarikorttia ei voida toimittaa, mikäli olet poistunut Suomen Palloliiton postituslistalta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä "Lähetä tukipyyntö" -toiminnon kautta.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.