Erotuomariroolin uudistaminen

Erotuomarirekisteröinti muuttuu kauden 2020 aikana. Nyt ensimmäisessä vaiheessa erotuomarit rekisteröityvät suoraan liiton alle kun aiemmilla kausilla rekisteröinti on tehty omaan piiriin. Tästä muutoksesta johtuen aiempaa erotuomariroolia ei voi uudistaa suoraan vaan henkilön tulee valita "Lisää erotuomarirooli".

Tämän jälkeen järjestelmä ohjaa käyttäjää rekisteröinnissä:

Valitse 'Lisää erotuomarirooli'.

Hyväksy ehdot ja valitse 'Jatka'.

Välilehdellä 2. Lisää tai päivitä tarvittaessa yhteystiedot.

Valitse 'Jatka'.

Valitse lajiksi joko jalkapallo tai futsal, sen mukaan kummassa lajissa toimit erotuomarina.

Valitse 'Jatka'.

Luokituksia ei lisätä.

Valitse 'Jatka'.

Ainoastaan muut kuin Suomen kansalaiset lisäävät kuvallisen henkilötodistuksen, josta selviää henkilön kansalaisuus. Muita dokumentteja ei lisätä.

Valitse 'Jatka'.

Jos henkilöllä on jo samalle kaudelle aiemmin maksettu pelipassi, lisää järjestelmä jalkapalloerotuomaripassin hinnaksi 0€. Jos henkilöllä ei ole vielä kuluvalle kaudelle maksettua pelipassia, lisää järjestelmä pelipassimaksun.

Tarkista yhteenveto sivulta että tiedot ovat oikein.

Valitse 'Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'