Aikuisten harrasterekisteröinti

Aikuisten harrastepelaajien rekisteröinti on muuttunut kaudelle 2020. Aiemman aikuisten harrastepelipassin (10,00€) sijaan tilalla on maksuton aikuisten harrasterekisteröinti.

Harrasterekisteröinti tehdään valitsemalla lajiksi "Harrastejalkapallo":

Harrastejalkapallo on vain täysi-ikäisille henkilöille, ja lasten sekä nuorten korttelipassit rekisteröidään aiempien vuosien tapaan jalkapallon tai futsalin alle.

Aiempaa aikuisten harrasterekisteröintiä ei voi suoraan uudistaa vaan henkilölle tulee lisätä uusi rooli valitsemalla "Lisää pelaajarooli".

Mikäli seura haluaa rekisteröidä aikuisia harrastejalkapalloilijoita, niin seuran tulee ensin pyytää Palloliiton tukipalvelu lisäämään lajivalinta seuralle. Tämän voi tehdä helpoisten tukiportaalin yhteydenottolomakkeen kautta.

Aikuisten harrastepelaajat eivät kasvata seuran pelipassillisten pelaajien lukumäärää eivätkä näin ollen vaikuta seuran äänimäärään.