Aikuisten harrasterekisteröinti

Ohje koskee niitä pelaajia joiden tiedot on jo seurassanne. Aikuisten harrastepelaajien rekisteröinti on maksuton.

Harrasterekisteröinti tehdään valitsemalla lajiksi "Aikuisten harraste":

2. Sopimuksia ei tarvita valitse "Jatka"
3. Dokumentteja ei tarvita valitse Jjatka"

4. Tuotteet kohdasta saat valittua pelaajalle vakuutuksen mikäli pelaaja sen haluaa. Lisätietoja vakuutuksesta löytyy täältä:

5. Yhteenvetosivulla näet kertauksena mitä olet tekemässä valitse "Lähetä kohteeseen Suomen Palloliitto"

Tämän jälkeen tulee maksusivu, mikäli pelaajalle on valittu vakuutus.

Harrastejalkapallo on vain täysi-ikäisille henkilöille, ja lasten sekä nuorten korttelipassit rekisteröidään aiempien vuosien tapaan jalkapallon tai futsalin alle.

Aiempaa aikuisten harrasterekisteröintiä ei voi suoraan uudistaa vaan henkilölle tulee lisätä uusi rooli valitsemalla "Lisää pelaajarooli".

Mikäli pelaajan tietoja ei löydy seurastanne, tulee pyytää pelaajan tietoja ja vasta sen jälkeen pystyy lisäämään harrasterekisteröinnin aikuiselle tekemään.

Mikäli seura haluaa rekisteröidä aikuisia harrastejalkapalloilijoita, niin seuran tulee ensin pyytää Palloliiton tukipalvelu lisäämään lajivalinta seuralle. Tämän voi tehdä helpoiten tukiportaalin yhteydenottolomakkeen kautta.

Aikuisten harrastepelaajat eivät kasvata seuran pelipassillisten pelaajien lukumäärää eivätkä näin ollen vaikuta seuran äänimäärään.