Valmentajakoulutusten hallintajärjestelmä (VKHJ)

Palloliiton valmentajakoulutuksissa on siirrytty käyttämään uutta valmentajakoulutusten hallintajärjestelmää, joten jatkossa koulutussuorituksia ja valmentajalisenssejä ei enää päivitetä Pelipaikkaan. Vaihteittain myös koulutuksiin ja täydennyskoulutuksiin ilmoittautuminen hoidetaan järjestelmän kautta. Uuteen järjestelmään ei rekisteröidytä suoraan, vaan jotta valmentaja pääsee kirjautumaan järjestelmään, tulee hänet olla rekisteröitynä Pelipaikkaan valmentajaksi.

Uuteen järjestelmään kirjaudutaan osoitteesta: https://moodle.palloliitto.fi/login/index.php

Käyttäjätunnus on PalloID. Myös Pelipaikassa oleva sähköposti toimii käyttäjätunnuksena.

Uuden salasanan voi tilata kirjautumissivulta.

Jos valmentaja ei saa tilattua salasanaa uuteen järjestelmään,

Jos valmentaja ei pysty kirjautumaan järjestelmään lainkaan,

• puuttuu joko koko Pelipaikkarekisteröinti tai valmentajarooli Pelipaikasta.

Jos valmentajaa ei ole rekisteröity Pelipaikkaan,

• tulee hänen pyytää seuransa edustajaa rekisteröimään hänet valmentajaksi, jotta saa tunnukset uuteen järjestelmään.

Jos valmentajaa ei ole rekisteröity Pelipaikkaan eikä hänellä oli vielä seuraa, jossa valmentaa,

Jos valmentaja on rekisteröity Pelipaikkaan, mutta eri seuraan kuin missä valmentaja nyt on,

Lisäohjeita Pelipaikkaan liittyen löytyy: https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/solutions/35000136444