Seuran rekisteröinnin uudistaminen (4.3.2020 alkaen)

Tämä ohje kertoo, kuinka seura voi uudistaa oman vuosittaisen rekisteröintistä ja maksaa samalla liiton jäsenmaksun.

Katso ohjevideo täältä.

1. Kirjaudu sisään käyttöoikeudella “Seuran sihteeri”
  2. Valitse sivuvalikosta “Seurani”
  3. Valitse sivun alhaalta “Uudista”

Seurassa ei voi aloittaa uusia rekisteröintejä tai pyyntöjä ennen kuin jäsenmaksu on maksettu. Kuitenkin olemassa olevia rekisteröintejä ja pyyntöjä voi viedä eteenpäin "Seuran työtehtävistä".

Kun olet klikannut ”Uudista”, niin aukeaa näkymä, jossa sinut ohjataan vaiheittain läpi prosessin. Täytä jokaisessa vaiheessa pakolliset tiedot ja tarkista, että aiemmin täytetyt tiedot pitävät edelleen paikkaansa.

Tämä on erityisen tärkeää, jotta Palloliitolla olisi seurojen ajantasaiset yhteystiedot viestintää varten.