Järjestelmä ilmoittaa kaksoiskappaleesta

Kun rekisteöröit uutta pelaajaa Pelipaikassa ja järjestelmä ilmoittaa että kyseessä on mahdollinen kaksoiskappale, älä jatka rekisteröintiä, vaan ole yhteydessä osoitteeseen tuki@palloliitto.fi, josta saat toimintaohjeet.

Ohjelma herjaa kaksoiskappaleesta. Ota palloid numerosi ylös ja valitse "peruuta"

Valitse käyttäjän etusivulta "Liitä henkilö käyttäjätiliin" ja lisää PalloID-numero ja syntymäaika muodossa vuosi-kuukausi-päivä (vvkkpp).
Hyväksy ehdot ja Valitse "Liitä henkilötiedot".