Järjestelmä ilmoittaa kyseessä olevan mahdollinen kaksoiskappale

Kun olet rekisteröimässä uutta pelaajaa ja järjestelmä ilmoittaa kyseessä olevan mahdollinen kaksoiskappale, älä jatka rekisteröintiä. Ota yhteyttä tuki@palloliitto.fi, josta saat toimintaohjeet.

Pelaaja on voitu rekisteröidä aiemmin toiseen seuraan, jolloin tulee aloittaa pelaajasiirto. Pelaajan uusi seura aloittaa aina pelaajasiirron.

Jos henkilöä ollaan rekisteröimässä toimihenkilöksi ja järjestelmä ilmoittaa kyseessä olevan mahdollinen kaksoiskappale, älä jatka rekisteröintiä.

Henkilöstä ei aloiteta pelaajasiirtoa (jos ei ole siirtymässä pelaajana) vaan seura johon henkilö rekisteröidään toimihenkilöksi (tai valmentajaksi) pyytää henkilön tietoja seurasta, johon hänet on aiemmin rekisteröity. (Valikosta 'Henkilöt' -> 'Pyydä henkilön tietoja')