Valmentajaroolin lisääminen (kun henkilöllä ei vielä ole PalloID numeroa)

Rekisteröidy, eli luo käyttäjätunnukset ensin. (Jos et ole vielä rekisteröitynyt)

Kirjaudu Pelipaikkaan käyttäjätunnuksillasi.

Henkilön tietojen lisääminen ja ja valmentajaroolin lisääminen aloitetään 'käyttäjän etusivulta', jossa neljä sinistä laatikkoa'.

Valitse näistä 'Rekisteröi itsesi'.

Valitse rooliksi 'Valmentaja'.

(1. Henkilön tiedot) Syötä tietosi. Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Hyväksy ehdot ja etene valitsemalla 'jatka'.
(2.Yhteystiedot) Syötä yhteystietosi. Punaisella tähdeää merkityt kohdat ovat pakollisia. Siirry seuraavaan kohtaan valitsemalla 'jatka'.
(3. Rekisteröinti) Valitse organisaatio, eli se seura jossa valmennat ja laji, jota valmennat.

Seuraavalle sivulle (4. Luokitukset) ei tarvitse merkitä mitään. Valitse "Jatka".

(Suoritetut kurssit/lisenssit lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

Seuraavalle sivulle (5. Dokumentit) henkilön ei tarvitse lisätä mitään. Valitse "Jatka".

(Suoritetuista kursseista lisenssit ja todistukset lisätään valmentajakoulutuksen hallintajärjestelmään (Moodle (VKHJ)).

(6. Tuotteet) UEFA valmentajakorttimaksu.

Huomioi! Vain UEFA Pro, UEFA A ja UEFA B sekä UEFA GK A kurssin suorittaneet oikeutettuja valmentajakorttiin. Valmentajalisenssin tulee myöskin olla voimassa.

Rekisteröinti valmentajana on nyt suoritettu ja se on lähetetty käsiteltäväksi siihen seuraan, jonka valitsit.
Kun seura on käsitellyt rekisteröinnin hyväksymällä sen, etenee se käsiteltäväksi liitton.

Kun palaat takaisin omalle etusivullesi, rekisteröinti näkyy tilassa "Pending/Odottaa".

Kun liitto on käsitellyt rekisteröinnin hyväksyttävästi, muuttuu rekisteröinnin status "Aktiiviseksi".

Huomoithan, että tiedot Pelipaikasta Moodleen (VKHJ) eivät siirry aivan reaaliajassa. Tiedon siirrossa on noin vuorokauden viive.