'Aikuisten harraste' rekisteröidään lajina, kuten 'jalkapallo' ja 'futsal'. Aikuisten harraste on maksuton rekisteröinti, joten siihen ei liity pelipassia. Vakuutus 'aikuisten harrasteeseen' on vapaaehtoinen tuote, joka valitaan tarvittaessa rekisteröinnin yhteydessä.

Aikuisten harrastelajin voi rekisteröidä pelaajalle, joka on täyttänyt 18-vuotta. Alle 18-vuotiaan tulee ottaa yhteys siihen

seuraan, jossa hänellä on viimeksi ollut aktiivinen pelaajarooli ja seura uudistaa alle 18-vuotiaan korttelipassin seurasta käsin. Alle 18-vuotiaiden korttelipassi on maksullinen. Vakuutus on kilpailumääräysten mukaisesti pakollinen kaikilla nuorilla pelaajilla, eli myös 'aikuisten harraste' sarjaa pelaavilla nuorilla.

Aikuisten harrasterekisteröinti tulee olla aktiivinen kunkin alueen määrittämän harrastesarjan peleissä.

Huom! KKI sarjoihin ei riitä aikuisten harrasterekisteröinti. KKI sarjassa pelaajalla tulee olla pelipassi.

(Jos kirjauduit Pelipaikkaan puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita)

Valitse sivun oikeasta reunasta kohta "lisää aikuisten harrastepelaajarooli"

Koska henkilön tiedot on jo rekisterissä, siirry 1.Henkilötiedot ja 2.Yhteystiedot -sivuilta "Jatka" painiketta painamalla. (Hyväksy ehdot sivulla 1. Henkilötiedot päästäksesi jatkamaan.)

3. Rekisteröinti: Organisaatio valitse seura (joukkue) missä pelaat, lajiksi "Aikuisten harraste" ja valitse "Jatka"

4. Sopimus ja 5. Dokumentit: Ei tarvitse lisätä mitään, joten valitse "Jatka"

6. Tuotteet: Mikäli haluaa ottaa vakuutuksen, valitaan se tässä vaiheessa. Mikäli ei halua vakuutusta, voit klikata suoraan "Jatka".

7. Yhteenveto: Kertaa mitä olet lisäämässä/tekemässä ja valitse "Lähetä kohteeseen seura", jolloin rekisteröinti menee käsiteltäväksi seuraasi.

Uuden lajin rekisteröinti odottaa seuran hyväksyntää ja aktivoituu, kun seura on hyväksynyt rekisteröinnin.