Aikuisten harraste rekisteröidään lajina, kuten jalkapallo ja futsal. Aikuisten harraste on kuitenkin ainoastaan rekisteröinti, joten siihen ei makseta pelipassia. Vakuutus on vapaaehtoinen tuote, joka valitaan tarvittaessa.

Aikuisten harrastelajin voi rekisteröidä pelaajalle, joka on täyttänyt 18-vuotta. Alle 18-vuotiaan tulee ottaa yhteys siihen

seuraan, jossa hänellä on viimeksi ollut aktiivinen pelaajarooli ja seura uudistaa alle 18-vuotiaan korttelipassin seurasta käsin. Alle 18-vuotiaiden korttelipassi maksaa 8€ ja vakuutus (pakollinen kaikilla nuorilla pelaajilla) 20€.

KKI sarjoihin ei riitä aikuisten harrasterekisteröinti. KKI sarjoihin tulee pelaajalla olla aktiivinen amatöörirekisteröinti ja pelipassi maksettuna.

Aikuisten harrasterekisteröinti tulee olla aktiivinen alueen määrittämän harrastesarjan peleissä.

Valitse sivun oikeasta reunasta kohta "Lisää pelaajarooli" tai "lisää harrastepelaajarooli"

Koska henkilön tiedot on jo rekisterissä, siirry 1.Henkilötiedot ja 2.Yhteystiedot -sivuilta "Jatka" painiketta painamalla. (Hyväksy ehdot sivulla 1. Henkilötiedot päästäksesi jatkamaan.)

3. Rekisteröinti: Organisaatio valitse seura (joukkue) missä pelaat, lajiksi "Aikuisten harraste" ja valitse "Jatka"

4. Sopimus ja 5. Dokumentit: Ei tarvitse lisätä mitään, joten valitse "Jatka"

6. Tuotteet: Mikäli haluaa ottaa vakuutuksen, valitaan se tässä vaiheessa. Mikäli ei halua vakuutusta, voit klikata suoraan "Jatka".

7. Yhteenveto: Kertaa mitä olet lisäämässä/tekemässä ja valitse "Lähetä kohteeseen seura", jolloin rekisteröinti menee käsiteltäväksi seuraasi.

Uuden lajin rekisteröinti odottaa seuran hyväksyntää ja aktivoituu, kun seura on hyväksynyt rekisteröinnin.