Lisää pelaajarooli - Aikuisten harraste

Valitse sivun oikeasta reunasta kohta "Lisää pelaajarooli" tai "lisää harrastepelaajarooli"

Koska henkilön tiedot on jo rekisterissä, siirry 1.Henkilötiedot ja 2.Yhteystiedot -sivuilta "Jatka" painiketta painamalla. (Hyväksy ehdot sivulla 1. Henkilötiedot päästäksesi jatkamaan.)

3. Rekisteröinti: Organisaatio valitse seura (joukkue) missä pelaat, lajiksi "Aikuisten harraste" ja valitse "Jatka"

4. Sopimus ja 5. Dokumentit: Ei tarvitse lisätä mitään, joten valitse "Jatka"

6. Tuotteet: Mikäli haluaa ottaa vakuutuksen, valitaan se tässä vaiheessa. Mikäli ei halua vakuutusta, voit klikata suoraan "Jatka".

7. Yhteenveto: Kertaa mitä olet lisäämässä/tekemässä ja valitse "Lähetä kohteeseen seura", jolloin rekisteröinti menee käsiteltäväksi seuraasi.

Uuden lajin rekisteröinti odottaa seuran hyväksyntää ja aktivoituu, kun seura on hyväksynyt rekisteröinnin.