Nippu-uudistaminen (pelaajat)

Valitse valikosta 'Nippu-uudistaminen'.

Huomioi seuraavat asiat ennen nippu-uudistamisen aloittamista

- Pelaajalla tulee valmiiksi olla seurassanne pelaajarooli siihen lajiin johon nippu-uudistaminen suoritetaan. Nippu-uudistamisen yhteydessä pelaajalle ei voi lisätä toista lajia, vaan se on tehtävä erikseen pelaajan omissa tiedoissa.

- Pelaajarooli tulee olla siinä seurassa, johon uudistaminen suoritetaan.

- Tee nippu-uudistaminen erikseen pelaajille joille otetaan vakuutus ja joille ei oteta vakuutusta, sillä jos valitaan vakuutus, lisää järjestelmä sen jokaiselle nippuun lisätylle pelaajalle (kohdassa 3).

(vakuutus on valinnainen ja järjestelmä ei osaa lukea jos pelaajalla on jo valmiiksi voimassa oleva vakuutus)

- Uuden pelaajan rekisteröinti suoritetaan aina yksittäin. Uutta pelaajaa ei pysty rekisteröimään nippu-uudistamis toiminnossa.

- järjestelmä ei lisää sellaista pelaajaa valittavaksi nippuun, kenellä on jo aktiivinen pelipassi kyseiseen lajiin.

(järjestelmä ilmoittaa sellaiset PalloID numerot, joille ei pysty nipun kautta uudistamaan pelipassia tai kenelle se on jo uudistettu ja ne tulee poistaa valinnoista)

- jos pelaajalla on jo aktiivinen pelipassi toiseen lajiin samalle kaudelle, järjestelmä uudistaa pelipassin tähän toiseen lajiin maksuttomasti.

Määritä nippulaskun tyyppi valitsemalla kentät.

Valitse 'Jatka'.

Järjestelmä etsii valittujen kriteerien mukaiset pelaajat ja valitse niistä ne, joiden rekisteröinnin haluat suorittaa.

Valitse 'Jatka'.

(tässä vaiheessa järjestelmä ilmoittaa valituista pelaajista ne PalloID numerot, joille  ei voi uudistaa kyseistä rekisteröintiä. Poista kyseiset pelaajat valituista ja valitse 'Jatka')

Jos valituille pelaajille ollaan hankkimassa vakuutus, valitse vakuutus.

Jos vakuutuksia ei näille pelaajille hankita, valitse siirrytkö maksamaan/välittämään maksulinkin laskun yhteissummasta nyt vai valitsetko 'maksa myöhemmin', jolloin pääset 'maksut' valikosta käydä poimimassa valittavat maksut myöhemmin.

Valitse 'Jatka'.

Tarkasta yhteenvedon sivulla, että kaikki pelaajat ovat listalla ja muista varmistaa että heille on valittu myös oikea tuote.

Jos pelaaja puuttuu yhteenvedosta, käy tarkastamassa onko hänellä jo valmiiksi aktiivinen pelipassi tai onko hänen edustusoikeutensa kyseiseen lajiin toisessa seurassa ja tästä syystä hänelle ei ole lisätty tuotetta.

Kun olet varmistanut, että maksu on oikeanlainen, valitse 'Jatka'.

Valitse 'Siirry maksamaan ja lähetä hyväksyttäväksi'.

Valitse 'palaa nippu-uudistamiseen'.

Jos valitsit maksun asetukseksi 'maksa myöhemmin', voit poimia laskun maksettavaksi menemällä 'maksut'-valikkoon ja valitsemalla halutut maksut/halutun maksun.