Pelipassidata-raportti

Palloliiton pelipassidata löytyy vapaasti käytettävänä osoitteesta: www.palloliitto.fi/pelipassidata

Selainpohjaisia raportteja on kaksi: kuluvan kauden (2020) pelipassimäärät sekä aiempien kausien (1999-2019) historiadata.

Raporteissa on erilaisia valmiita näkymiä ja niitä voi suodattaa sivun oikeassa reunassa olevien suodattimien kautta tai rajaamalla karttanäkymästä haluamansa alueen.

Data on vapaasti ladattavissa taulukkokohtaisesti Excel tai .csv -muodoissa. Dataa päivitetään säännöllisin väliajoin palvelimelle.

Löydät käyttöä varten ohjevideon täältä.

Tarkempi kuvallinen PDF-ohje on ladattavista alta artikkelin liitetiedostona.