Pelipassin uudistaminen

Kirjaudu käyttäjätunnuksellasi Pelipaikkaan.

Valitse 'Omat rekisteröintini' sivulla 'Uudista', sen lajin riviltä, jonka pelipassia uudistat.
(Pelipassi uudistetaan jokaiseen lajiin erikseen)

Järjestelmä lisää automaattisesti rekisteröinnin tiedot amatööripelaajan rekisteröintiin, joten valitse joka sivulla 'Jatka', kunnes tulet 'Tuotteet' sivulle.

Järjestelmä lisää pelaajalle automaattisesti pelaajan syntymävuoden mukaisen pelipassimaksun.
Valitse tarvittaessa vakuutusturva*

(Vapaa-ajan tapaturmavakuutus**)
Tarkista maksun loppusumma ja valitse 'Jatka'.

Tarkista yhteenveto sivulla, että tiedot ovat oikein, ja valitse 'Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'.

Pankkimaksutavat: valitse oman verkkopankkisi kuvake, jonka kautta pääset heti maksamaan maksun.

Jos et itse maksa maksua, tai haluat maksaa sen myöhemmin voit lähettää maksulinkin eteenpäin omaan - tai muun maksajan sähköpostiin. Kirjoita 'Lähetä maksulinkki' kohtaan vastaanottajan sähköpostiosoite ja valitse 'Lähetä'.

Valitsemalla 'Muut maksutavat' voit valita tilisiirron kuvakkeen, jolloin saat maksun tiedot joko tulostettua tai tallennettua maksua varten. Huomaa, että tilisiirrolla maksaessa maksu kirjautuu vasta muutaman pankkipäivän päästä maksusta.

* Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen:

• Jalkapallo: Pakollinen (Liiga - Kakkonen) / Suositeltava (Kolmonen ja alemmat sarjatasot)
  • Futsal: Pakollinen (Liiga - Ykkönen) / Suositeltava (Kakkonen ja alemmat sarjatasot)

** Valittavana myös  vapaa-ajan laajennus pelipassivakuutuksen, joka kattaa tapaturmat muulloinkin kuin jalkapallon pelaamisen yhteydessä. Vakuutusturva on sama kuin pelipassivakuutuksessa, lisäturva laajentaa turvan myös vapaa-ajalle. Lisähinta laajennuksesta on lapsille ja nuorille 33€ ja aikuisille 68€. Vapaa-ajan laajennus on voimassa vain voimassa olevan vakuutusturvan kanssa.