Erotuomari - Roolin lisääminen

Nämä ohjeet ovat henkilöille, joilla on jo entuudestaan PalloID numero.
Erotuomarit rekisteröityvät ensisijaisesti erotuomarikerhoonsa.

Jos sinulla ei näy 'Omissa rekisteröinneissä' erotuomariroolia, jonka voisit suoraan uudistaa, tulee sinun valita "Lisää erotuomarirooli".

(huomioi, että alaikäiselle henkilölle ei pysty itse lisäämään erotuomariroolia. Ole yhteydessä Palloliiton erotuomaritoimintoon)

Kirjaudu Pelipaikkaan käyttäjätunnuksellasi.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Valitse välilehdeltä 'Rekisteröinnin tiedot' kohta 'Lisää erotuomarirooli'.
 (jos olet alaikäinen, tuota valintaa ei tule ja ota silloin yhteys alueesi erotuomaritoimintoon)

Hyväksy ehdot ja valitse 'Jatka'.

Välilehdellä 2. Lisää tai päivitä tarvittaessa yhteystiedot.

Valitse 'Jatka'.

Valitse organisaation tyypiksi 'seura' ja organisaatioksi se erotuomarikerho, jonka jäsen olet.

(Huom. Mikäli et kuulu mihinkään erotuomarikerhoon, niin valitse organisaation tyypiksi 'liitto'.)

Valitse lajiksi joko jalkapallo tai futsal, sen mukaan kummassa lajissa toimit erotuomarina.

(jos toimit erotuomarina molemmissa lajeissa, tee rekisteröinnit erikseen molempiin lajeihin)

Valitse 'Jatka'.

Luokituksia ei lisätä.

Valitse 'Jatka'.

Ainoastaan muut kuin Suomen kansalaiset lisäävät kuvallisen henkilötodistuksen, josta selviää henkilön kansalaisuus. Muita dokumentteja ei lisätä.

Valitse 'Jatka'.

Jos henkilöllä on jo samalle kaudelle aiemmin maksettu pelipassi, lisää järjestelmä jalkapalloerotuomaripassin hinnaksi 0€. Jos henkilöllä ei ole vielä kuluvalle kaudelle maksettua pelipassia, lisää järjestelmä pelipassimaksun.

Tarkista yhteenveto sivulta että tiedot ovat oikein.

Valitse 'Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'