Erotuomariroolin lisääminen

Erotuomarirekisteröinti muuttuu kauden 2021 aikana. Nyt erotuomarit rekisteröityvät ensisijaisesti erotuomarikerhoonsa, kun aiemmin rekisteröinti tapahtui liiton alle.

Jos sinulla ei näy 'Omissa rekisteröinneissä' erotuomariroolia, jonka voisit suoraan uudistaa, tulee sinun valita "Lisää erotuomarirooli".

Hyväksy ehdot ja valitse 'Jatka'.

Välilehdellä 2. Lisää tai päivitä tarvittaessa yhteystiedot.

Valitse organisaation tyypiksi 'seura' ja organisaatioksi se erotuomarikerho, jonka jäsen olet.

Huom. Mikäli et kuulu mihinkään erotuomarikerhoon, niin valitse organisaation tyypiksi 'liitto'.

Valitse lajiksi joko jalkapallo tai futsal, sen mukaan kummassa lajissa toimit erotuomarina.

Luokituksia ei lisätä.

Ainoastaan muut kuin Suomen kansalaiset lisäävät kuvallisen henkilötodistuksen, josta selviää henkilön kansalaisuus. Muita dokumentteja ei lisätä.

Jos henkilöllä on jo samalle kaudelle aiemmin maksettu pelipassi, lisää järjestelmä jalkapalloerotuomaripassin hinnaksi 0€. Jos henkilöllä ei ole vielä kuluvalle kaudelle maksettua pelipassia, lisää järjestelmä pelipassimaksun.

Tarkista yhteenveto sivulta että tiedot ovat oikein.

Valitse 'Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'

Valitse 'Palaa omalle etusivullesi'.

Erotuomarirekisteröinti siirtyy liiton käsiteltäväksi.