Tulospalvelussa olevien käsitteiden selitteet

SUOSIKKI: Suosikiksi voi valita pelaajan, joukkueen, seuran, kentän, kunnan tai sarjan. Suosikit löytyvät valinnan jälkeen suosikit-näkymässä, jossa niistä näytetään monipuolisesti tulospalvelun tietoja. Lisäksi suosikit löytyvät suosikit-pikavalinnasta.

VALINTA: Valitsemalla pin-ikonilla otteluista, voi rakentaa itselleen haluamansa ottelulistauksen per päivä. Lisäksi tietokonenäytössä valitut ottelut nousevat näkyviin pelipäivänä ja ottelun aikana ottelun tulos näkyy reaaliaikaisena ja ottelun jälkeen ottelun tulos.

KATSO: Ottelut-näkymässä otteluita, joista on saatavilla striimi (live tai tallennettu). Striimejä seuratakseen on siirryttävä tulospalvelun ulkopuolelle. Löydät kaikki striimattavat ottelut ”katso”-välilehdessä tai   play -ikonin sisältävän ottelun avaamalla.

SEURAA: ”Seuraa”-välilehdelle on koottuna kaikki pelit, jotka ovat käynnissä ja niissä on reaaliaikainen tulosseuranta.

HARRRASTE: Harraste tarkoittaa sellaisia harrastesarjoja, jotka eivät ole osa virallista kilpailutoimintaa. Niillä on virallisesta kilpailutoiminnasta poikkeavia sääntöjä.