Rekisteröityminen ja käyttäjätilin vahvistaminen

Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta Pelipaikkaan, luo tunnus eli rekisteröidy Pelipaikan käyttäjäksi.

Pelipaikan kirjautumissivu löytyy alla olevasta osoitteesta.

https://fin.ma.services/

Valitse kohta 'rekisteröidy'

Syötä tietosi ja luo salasana.

Hyväksy ehdot ja valitse 'Luo uusi käyttäjä'

Vahvista rekisteröitymisesi sähköpostiisi tulleen vahvistuslinkin kautta.

Vahvistuslinkki on lähetetty käyttäjätunnuksenasi olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Avaa sähköpostisi ja sinne saapunut vahvistuslinkki.

Vahvista käyttäjätunnuksesi klikkaamalla kuvaketta 'Vahvista'.

Mikäli vahvistaminen ei onnistunut kuvakkeen kautta, kopioi 'vahvista' kuvakkeen alla oleva

linkki ja liitä se selaimesi osoitekenttään.

Kun käyttäjätunnus on vahvistettu, kirjaudu Pelipaikkaan vahvistusilmoituksesta löytyvän kuvakkeen 'Kirjaudu' kautta.

Kirjaudu syöttämällä käyttäjätunnuksenasi oleva sähköpostiosoite ja luomasi salasana ja

valitse 'Kirjaudu sisään'.

Jos kuitenkin olet unohtanut mitä salasanaa käytit rekisteröityessäsi, voit käydä vaihtamassa salasanan seuraavalla tavalla.

Valitse kirjautumissivulla 'Salasana unohtunut?'

Kirjoita sähköpostiosoitteesi joka on käyttäjätunnuksenasi.

Valitse 'Lähetä minulle linkki'.

Löydät linkin sähköpostistasi pian tämän jälkeen ja voit vaihtaa salasanasi ja käyttää uutta salasanaa kirjautuessasi Pelipaikkaan.