Tränarskolningens kontrollsystem (VKHJ)

Bollförbundet har i sina tränarskolningar börjat använda ett nytt kontrollsystem. Detta betyder att i fortsättningen uppdateras inte skolningsresultat och tränarlicenser i Pelipaikka. Stegvis kommer också anmälan till skolningar och utfyllnadsskolningar förflyttas till det nya systemet.
Till det nya systemet går det inte att registrera sig direkt, utan tränaren kan logga in på det nya systemet efter att tränaren är registrerad som tränare i Pelipaikka.

Till det nya systemet kan du logga in via adressen: https://moodle.palloliitto.fi/login/index.php

Anvädarnamn är PalloID: även e-postadressen som är angiven i Pelipaikka fungerar som användarnamn

Nytt lösenord går att beställa via inloggningssidan.

Tilläggsanvisningar om Pelipaikka hittas här: https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/solutions/103000083916